Impérial symbiose prestige Tréca Paris

Impérial symbiose prestige Tréca Paris

  • Altijd gratis levering

  • Laagste prijsgarantie

  • Gratis montage

  • Oude materialen retour

  • 24/7 – 365 dagen bereikbaar

  • Bel voor informatie 073-5130267

Categorieën:

Ontdek ultiem comfort met de Impérial Symbiose Prestige matras
Bij Tréca Paris begrijpen we dat een goede nachtrust essentieel is voor uw welzijn. Daarom hebben we de Impérial Symbiose Prestige matras ontworpen, met hoogwaardige materialen en doordachte eigenschappen voor een ongeëvenaard slaapcomfort. 

Talalay latex en luxe materialen voor uitzonderlijk comfort
De Impérial Symbiose Prestige matras is vervaardigd met Talalay latex, een materiaal dat bekend staat om zijn veerkracht en duurzaamheid. Aan de winterzijde van de matras vindt u een royale hoeveelheid Franse scheerwol, terwijl de zomerzijde is bekleed met verkoelend katoen. Het resultaat is een matras met een zacht en comfortabel oppervlak waar u elke nacht van zult genieten. 

Speciale schoudercomfortzone voor zijslapers
Voor zij die graag op hun zij slapen, adviseren we de schoudercomfortzone van de Impérial Symbiose Prestige matras. Hier is de veer ter hoogte van de schouder soepeler en voorzien van een zachtere bekleding, zodat uw schouder comfortabel kan rusten. 

Dubbelzijdig voor optimaal comfort, zomer en winter
De Impérial Symbiose Prestige matras is ontworpen met zowel de zomer als de winter in gedachten. Aan de zomerzijde is een luchtige katoenlaag toegevoegd om u koel te houden op warme nachten, terwijl de winterzijde is bekleed met hoogwaardige Fyto-Biowol voor uitstekende isolatie en comfort op koude nachten.  

Verleng de levensduur met een opdekmatras
Om de levensduur van uw matras te optimaliseren, raden we aan om deze te combineren met een opdekmatras, zoals de Rivoli. Dit verhoogt niet alleen het comfort, maar beschermt ook uw matras. 

Combineer en creëer uw eigen comfort
Alle matrassen in de Impérial-serie hebben een hoogte van 29 cm en kunnen worden gecombineerd met andere modellen uit dezelfde serie. Hierdoor kunt u uw eigen comfortniveau kiezen en aanpassen aan uw behoeften. 

Geschikt voor verstelbare bodems
De Impérial Symbiose Prestige matras is compatibel met verstelbare bedbodems, waardoor u de mogelijkheid heeft om uw slaaphouding aan te passen voor maximaal comfort. 

Kies uw stevigheid voor de perfecte nachtrust
Deze matras is verkrijgbaar in drie verschillende stevigheden, zodat u de matras kunt kiezen die het beste bij uw slaapvoorkeuren past.  

Ontdek het ultieme slaapcomfort met de Impérial Symbiose Prestige matras en geniet van een goede nachtrust, elke nacht weer. 

Materiaal

Pocketveer

Merk

Tréca Paris

Matrashoogte

29cm

Breedte

100cm, 120cm, 140cm, 160cm, 180cm, 200cm, 70cm, 80cm, 90cm

Lengte

190cm, 200cm, 210cm, 220cm

Meer van deze collectie

  • Impérial corpus prestige Tréca Paris

  • Impérial air spring prestige Tréca Paris