Impérial corpus prestige Tréca Paris

Impérial corpus prestige Tréca Paris

 

  • Altijd gratis levering

  • Laagste prijsgarantie

  • Gratis montage

  • Oude materialen retour

  • 24/7 – 365 dagen bereikbaar

  • Bel voor informatie 073-5130267

Categorieën:

Ontdek de Impérial Corpus Prestige matras: optimaal comfort en ondersteuning 
Bij Tréca Paris streven we naar perfectie in slaapcomfort, en dat merkt u in onze Impérial Corpus Prestige matras. Met een ingenieuze combinatie van pocketveren en vakmanschap biedt dit matras u het beste van beide werelden: comfort en ergonomische ondersteuning. 

Revolutionaire veringstechnologie voor optimaal comfort
De Impérial Corpus Prestige matras is voorzien van een innovatieve veringstechnologie. Afwisselende rijen grote en kleine pocketveren zorgen voor een perfecte balans tussen comfort en ondersteuning. De grote veren bieden een weelderig en aangenaam gevoel, terwijl de kleine veren zorgen voor ergonomische ondersteuning, zodat u ’s nachts ontspannen kunt rusten. 

Luxe afwerking tot in het kleinste detail 
Wij geloven dat het verschil in de details zit, en dat is te zien in de Impérial Corpus Prestige matras. De hoogwaardige tijk, vervaardigd uit viscose en katoen, voelt ongelooflijk zacht en luxueus aan, en is het resultaat van zorgvuldig vakmanschap. 

Handig in gebruik 
Om uw slaapervaring nog beter te maken, hebben we de Impérial Corpus Prestige matras uitgerust met acht handgrepen, stijlvol gestikt met ons ‘Tréca’-logo. Hierdoor kunt u de matras gemakkelijk hanteren en draaien voor een gelijkmatige slijtage. 

Uw keuze, uw comfort 
Bij Tréca Paris begrijpen we dat comfort subjectief is. Daarom bieden we de Impérial Corpus Prestige matras aan in drie verschillende stevigheden. Zo kunt u het matras kiezen die het beste bij u past en genieten van de perfecte nachtrust. 

Optimale ventilatie voor een frisse slaapomgeving 
De Impérial Corpus Prestige matras is ontworpen met uw comfort in gedachten, en dat omvat ook ventilatie. Met vier verluchtingsopeningen aan elke zijde van de matras wordt een uitstekende luchtcirculatie gegarandeerd, zodat uw slaapomgeving altijd fris en comfortabel blijft. 

Kies voor de Impérial Corpus Prestige matras en ervaar de perfecte balans tussen comfort en ondersteuning voor een goede nachtrust, elke nacht weer. 

Materiaal

Pocketveer

Merk

Tréca Paris

Matrashoogte

29cm

Breedte

100cm, 120cm, 140cm, 160cm, 180cm, 200cm, 70cm, 80cm, 90cm

Lengte

190cm, 200cm, 210cm, 220cm

Meer van deze collectie

  • Impérial symbiose prestige Tréca Paris

  • Impérial air spring prestige Tréca Paris