Impérial air spring prestige Tréca Paris

Impérial air spring prestige Tréca Paris

 

  • Altijd gratis levering

  • Laagste prijsgarantie

  • Gratis montage

  • Oude materialen retour

  • 24/7 – 365 dagen bereikbaar

  • Bel voor informatie 073-5130267

Categorieën:

Ontdek de Impérial Air Spring Prestige matras: uw ultieme slaapervaring 
Bij Tréca Paris begrijpen we dat uw slaapcomfort van het grootste belang is. Daarom presenteren we met trots ons vlaggenschip: de Impérial Air Spring Prestige matras. Dit matras combineert vakmanschap, natuurlijke materialen en innovatieve technologieën voor een uitzonderlijke slaapervaring, het hele jaar door. 

De perfecte samensmelting van comfort en duurzaamheid 
De Impérial Air Spring Prestige matras is ontworpen met het oog op uw comfort. Dankzij de pocketveren en de royale hoeveelheid natuurlijke materialen, ervaart u een ongeëvenaard gevoel van luxe. Dit matras biedt het beste van twee werelden, met verkoelend comfort in de zomer en behaaglijke warmte in de winter. 

Kies uw perfecte stevigheid 
We begrijpen dat iedereen unieke slaapbehoeften heeft. Daarom is de Impérial Air Spring Prestige matras verkrijgbaar in vier verschillende stevigheidsniveaus, aangeduid met één tot vier manen. Zo kunt u het matras kiezen die het beste bij u past voor een persoonlijke slaapervaring. 

Optionele soepele schouderzone voor verbeterde ergonomie 
Uw comfort is onze prioriteit. Daarom bieden we ook de optie van een soepele schouderzone. Deze functie zorgt voor een betere ergonomie, vooral voor degenen die gevoelig zijn in het schoudergebied. 

Investeer in uw slaapcomfort 
Kies voor de Impérial Air Spring Prestige matras en investeer in uw slaapcomfort. U verdient de beste nachtrust, elke nacht weer. 

Ervaar luxe en comfort, jaar na jaar 
Met de Impérial Air Spring Prestige matras geniet u niet alleen van onmiddellijke luxe, maar ook van duurzaamheid. Dit matras is ontworpen om jaar na jaar topprestaties te leveren en u een goede nachtrust te garanderen. 

Materiaal

Pocketveer

Merk

Tréca Paris

Matrashoogte

29cm

Breedte

100cm, 120cm, 140cm, 160cm, 180cm, 200cm, 70cm, 80cm, 90cm

Lengte

190cm, 200cm, 210cm, 220cm

Meer van deze collectie

  • Impérial symbiose prestige Tréca Paris

  • Impérial corpus prestige Tréca Paris