Gèneve Nill Spring

Gèneve Nill Spring

 

  • Altijd gratis levering

  • Laagste prijsgarantie

  • Gratis montage

  • Oude materialen retour

  • 24/7 – 365 dagen bereikbaar

  • Bel voor informatie 073-5130267

Categorieën:

Matras Genève van Nill Spring: optimaal slaapcomfort
Bij Nill Spring geloven we dat uw slaap van onschatbare waarde is. Daarom hebben we met de grootste zorg het Genève matras ontwikkeld, waarbij we enkel de beste en nieuwste materialen hebben gebruikt om uw slaapervaring te optimaliseren. 

Kwaliteitsmaterialen voor uw comfort
Wij staan garant voor kwaliteit. Daarom is het Genève matras vervaardigd met materialen van de hoogste kwaliteit. Onze matrassen zijn bekleed met Belgisch damast tijk, wat staat voor duurzaamheid en zachtheid. Daarnaast maken we gebruik van naturalis, pulse latex en Zwitserse wol om uw comfort te waarborgen. 

Belgisch damast tijk:
Het tijk van onze matrassen is vervaardigd uit Belgisch damast, wat niet alleen duurzaam is maar ook zorgt voor een heerlijke zachtheid en comfort. 

Naturalis:
Dit innovatieve materiaal staat garant voor een goede nachtrust. Het biedt de juiste ondersteuning en ventilatie voor een verfrissende slaap. 

Pulse latex:
Pulse latex zorgt voor elasticiteit en comfort. Het past zich moeiteloos aan uw lichaam aan voor een persoonlijke slaapervaring. 

Zwitserse wol:
Het matras is afgewerkt met hoogwaardige Zwitserse wol, die de temperatuur reguleert en beschermt tegen huisstofmijt. 

Volledig op maat en milieuvriendelijk 
Wij begrijpen dat iedereen anders slaapt. Daarom is het Genève matras op maat gemaakt en verkrijgbaar in vier verschillende hardheden. Op die manier kunt u het matras kiezen dat het beste bij uw slaapgewoonten past. 

Bij Nill Spring zijn we ook begaan met het milieu. Daarom zijn al onze matrassen 100% recycleerbaar. We streven naar een goede nachtrust voor u én een groenere toekomst voor onze planeet. 

Kies voor het Genève matras van Nill Spring en ontwaak elke dag met een glimlach, wetende dat u geniet van de beste kwaliteit en het hoogste comfort. 

Materiaal

7 zone pocketvering

Merk

Nill Spring

Matrashoogte

22cm

Breedte

100cm, 120cm, 140cm, 160cm, 180cm, 200cm, 70cm, 80cm, 90cm

Lengte

190cm, 200cm, 210cm, 220cm

Meer van deze collectie

  • Reims Nill Spring

  • Deauville Nill Spring