Deauville Nill Spring

Deauville Nill Spring

 

  • Altijd gratis levering

  • Laagste prijsgarantie

  • Gratis montage

  • Oude materialen retour

  • 24/7 – 365 dagen bereikbaar

  • Bel voor informatie 073-5130267

Categorieën:

Matras Deauville van Nill Spring: optimaal slaapcomfort
Bij Nill Spring begrijpen we dat uw nachtrust van onschatbare waarde is, en daarom presenteren we met trots ons matras Deauville, een meesterwerk van slaapinnovatie voor uw welzijn. 

Een kern van 9-slags pocketveren voor individuele ondersteuning
Matras Deauville is voorzien van een kern met 9-slags pocketveren. In de schouderzone is een lagere 6-slags pocketveer ingebouwd. Deze innovatieve veren bieden ongeëvenaarde individuele ondersteuning voor uw lichaam, wat resulteert in een uitstekende nachtrust. Bovendien zorgen ze voor een uitstekende ventilatie, waardoor uw matras altijd fris aanvoelt.  

Drie lagen van luxe comfort
Matras Deauville is ontworpen met uw comfort in gedachten. Het matras is voorzien van drie verschillende lagen om uw slaapervaring naar een hoger niveau te tillen.  

Climacell latex:
Deze laag is gemaakt van natuurlatex en staat bekend om zijn elasticiteit. De open structuur zorgt voor een uitstekende ventilatie, waardoor u koel en comfortabel blijft tijdens de nacht. 

Naturalis koudschuim:
Naturalis is een innovatief Belgisch product dat zeer elastisch koudschuim met een open structuur combineert voor een optimale ventilatie. Hierdoor bent u verzekerd van een frisse en comfortabele slaapomgeving. 

Zwitserse lavalan wol:
De bovenste laag van het matras Deauville is gemaakt van Zwitserse lavalan wol, een lichtere wol dan gewoonlijke wolsoorten. Deze wol reguleert de temperatuur, waardoor u de hele nacht door op een ideale temperatuur slaapt. Bovendien is deze wol huisstofmijtwerend, waardoor het een perfecte keuze is voor mensen die tijdens de slaap transpireren. 

Ervaar zelf de ongeëvenaarde luxe en het comfort van het matras Deauville bij Verbruggen slaapkamers en geef uzelf de nachtrust die u verdient. 

Materiaal

7 zone pocketvering

Merk

Nill Spring

Matrashoogte

30cm

Breedte

100cm, 120cm, 140cm, 160cm, 180cm, 200cm, 70cm, 80cm, 90cm

Lengte

190cm, 200cm, 210cm, 220cm

Meer van deze collectie

  • Reims Nill Spring

  • Gèneve Nill Spring