Ledikant Marriot Van Os

Ledikant Marriot Van Os

  • Altijd gratis levering

  • Laagste prijsgarantie

  • Gratis montage

  • Oude materialen retour

  • 24/7 – 365 dagen bereikbaar

  • Bel voor informatie 073-5130267

Categorieën:

Ledikant Marriott: stijlvol geïnspireerd door akoestische panelen
Het ledikant Marriott is geïnspireerd op de bekende akoestische panelen en vormt het stralende middelpunt van dit moderne ontwerp. De strakke lijnen en eigentijdse uitstraling maken dit bed tot een ware blikvanger in uw slaapkamer. Wanneer u de moderne sfeer wilt doorvoeren naar uw kast en commode, creëert u moeiteloos een luxe en samenhangende slaapkamerinrichting. 

Hoofdbord als blikvanger
Een kenmerkend element van de Marriott is het opvallende hoofdbord, dat het bed een eigentijdse en stijlvolle uitstraling verleent. Het is zowel functioneel als decoratief en biedt een comfortabele ondersteuning voor uw rug terwijl het de algehele esthetiek van het bed verbetert. 

Diverse afwerkingsopties
Het ledikant Marriott is verkrijgbaar in verschillende afwerkingen, waaronder eiken naturel, eiken white wash en eiken mice grey. Deze diversiteit aan opties maakt het eenvoudig om het bed aan te passen aan uw persoonlijke smaak en de bestaande inrichting van uw slaapkamer. U kunt kiezen voor een houtafwerking die het beste bij uw voorkeuren en stijl past. 

Kortom, het Van Os ledikant Marriott biedt niet alleen een eigentijds ontwerp geïnspireerd op akoestische panelen, maar ook veelzijdigheid in afwerkingsopties om ervoor te zorgen dat uw slaapkamer er perfect uitziet en aanvoelt. 

Breedte

100cm, 120cm, 140cm, 160cm, 180cm, 200cm, 70cm, 80cm, 90cm

Lengte

190cm, 200cm, 210cm, 220cm

Merk

Van Os

Materiaal

MDF

Meer van deze collectie

  • Ledikant Carlton Van Os