Poco HML Bedding

Poco HML Bedding

  • Altijd gratis levering

  • Laagste prijsgarantie

  • Gratis montage

  • Oude materialen retour

  • 24/7 – 365 dagen bereikbaar

  • Bel voor informatie 073-5130267

Categorieën:

HML Bedding: vakmanschap en maatwerk 

Welkom bij HML Bedding, een Nederlands familiebedrijf en vooraanstaand fabrikant van boxsprings en matrassen, speciaal ontworpen voor de beddenspeciaalzaak. Wij leggen de nadruk op ambacht en maatwerk, want uw slaapcomfort staat centraal in alles wat we doen. 

De HML Poco Boxspring: unieke stijl voor uw slaapkamer 

De HML Poco Boxspring, met haar kenmerkende signatuur, geeft uw slaapkamer een aangename uitstraling. Bij HML Bedding geloven we in boxsprings van ongeëvenaarde kwaliteit, en dit vereist maatwerk. Deze overtuiging drijft ons in alles wat we bij HML Bedding ondernemen. 

‘Uw boxspring, uw creatieve keuze’ bij Verbruggen slaapkamers 

Bij Verbruggen slaapkamers heeft u de volledige vrijheid om uw HML Poco boxspring volgens uw eigen wensen te ontwerpen. Kies het hoofdbordmodel dat bij uw smaak past, selecteer de matrassen, topper, materiaal, kleuren en voeg persoonlijke accessoires toe. Hierdoor kunt u jarenlang genieten van een unieke en persoonlijke boxspring die tevens garant staat voor optimaal slaapcomfort. 

Een luchtig design met speels hoofdbord 

Het ontwerp van de HML Poco boxspring straalt lichtheid uit dankzij de zwevende poten, terwijl het stevige stalen frame een solide basis biedt. Het Poco hoofdbord is rijk en speels, waardoor het een koninklijke uitstraling heeft. 

Ultiem comfort met elektrische verstelling 

Uiteraard bieden we de HML Boxspring ook in een elektrisch verstelbare uitvoering. De technisch geavanceerde scharnieren zijn speciaal ontworpen om jarenlang probleemloos en geluidloos uw bed te kunnen verstellen. Kies voor ultiem comfort en gemak in uw slaapkamer. 

Bij Verbruggen slaapkamers nodigen we u uit om de wereld van mogelijkheden te ontdekken en uw persoonlijke droomboxspring te realiseren. Uw tevredenheid is onze prioriteit. 

Bodem

Elektrische bodem, vlakke bodem

Breedte

100cm, 120cm, 140cm, 160cm, 180cm, 200cm, 70cm, 80cm, 90cm

Lengte

200cm, 210cm, 220cm

Kleur

Antraciet, beige, blauw, geel, goud, groen, paars, rood, roze, wit, zwart

Merk

HML Bedding

Materiaal

7 zone pocketvering

Matrashoogte

20cm

Poten

Beuken, zilver, zwart

Meer van deze collectie

  • Vivace HML Bedding

  • Nobile HML Bedding

  • Fuoco HML Bedding

  • Coda HML Bedding