Moderato HML Bedding

Moderato HML Bedding

  • Altijd gratis levering

  • Laagste prijsgarantie

  • Gratis montage

  • Oude materialen retour

  • 24/7 – 365 dagen bereikbaar

  • Bel voor informatie 073-5130267

Categorieën:

HML Bedding: vakmanschap en maatwerk
Welkom bij HML Bedding, een toegewijd Nederlands familiebedrijf en producent van hoogwaardige boxsprings en matrassen, speciaal ontworpen voor beddenspeciaalzaken. Bij ons staat ambacht en maatwerk centraal in alles wat we doen.  

De HML Moderato Boxspring, met haar unieke signatuur, geeft uw slaapkamer een aangename uitstraling. We geloven in boxsprings van de hoogste kwaliteit, waarvoor maatwerk essentieel is. Deze overtuiging vormt de kern van onze missie bij HML Bedding. 

Uw boxspring, uw creatie bij Verbruggen slaapkamers
Bij Verbruggen slaapkamers heeft u volledige vrijheid om uw HML boxspring volledig naar wens samen te stellen. Kies het hoofdbordmodel dat bij uw smaak past, selecteer matrassen, topper, materiaal, kleuren en voeg persoonlijke accessoires toe. Zo kunt u jarenlang genieten van een unieke en persoonlijke boxspring die optimaal slaapcomfort biedt. 

Een modern ontwerp met een vleugje klassiek
Het ontwerp van de HML Moderato boxspring combineert moderniteit met een subtiele knipoog naar het klassieke. De zwevende poten zorgen voor een luchtige uitstraling, terwijl het stalen frame een solide basis biedt. Het Moderato hoofdbord is strak en modern, verrijkt met een stijlvolle sierbies in het paneel, wat een vleugje elegantie toevoegt zonder de klassieke uitstraling te verliezen. 

Ultiem comfort met elektrische verstelling
Uiteraard bieden we de HML Moderato boxspring ook in een elektrisch verstelbare uitvoering. De technisch hoogstaande scharnieren zijn zorgvuldig ontworpen om jarenlang zonder problemen en fluisterstil uw bed te kunnen verstellen. Kies voor ultiem comfort en gemak in uw slaapkamer. 

Bij Verbruggen slaapkamers nodigen we u uit om de wereld van mogelijkheden te ontdekken en uw persoonlijke droomboxspring te realiseren. Uw tevredenheid is onze prioriteit. 

Bodem

Elektrische bodem, vlakke bodem

Breedte

100cm, 120cm, 140cm, 160cm, 180cm, 200cm, 70cm, 80cm, 90cm

Lengte

200cm, 210cm, 220cm

Kleur

Antraciet, beige, blauw, geel, goud, groen, paars, rood, roze, wit, zwart

Merk

HML Bedding

Materiaal

7 zone pocketvering

Matrashoogte

20cm

Poten

Beuken, zilver, zwart

Meer van deze collectie

  • Vivace HML Bedding

  • Nobile HML Bedding

  • Fuoco HML Bedding

  • Coda HML Bedding