Lento HML Bedding

Lento HML Bedding

  • Altijd gratis levering

  • Laagste prijsgarantie

  • Gratis montage

  • Oude materialen retour

  • 24/7 – 365 dagen bereikbaar

  • Bel voor informatie 073-5130267

Categorieën:

HML Bedding: vakmanschap en maatwerk
Bij HML Bedding geloven we in het leveren van boxsprings van ongeëvenaarde kwaliteit, die met zorgvuldig maatwerk worden gemaakt. Dit is onze overtuiging en dit drijft alles wat we bij HML Bedding doen.  

Bij HML Bedding heeft u de volledige vrijheid om uw HML boxspring volgens uw eigen wensen samen te stellen. Kies het hoofdbordmodel dat bij u past, selecteer matrassen, topper, materiaal, kleuren en voeg persoonlijke accessoires toe. Zo ervaart u jarenlang een unieke en persoonlijke boxspring die garant staat voor optimaal slaapcomfort. 

Een tijdloos design voor ieder interieur
Het design van de HML Lento boxspring ademt lichtheid uit dankzij de zwevende poten, terwijl het stevige stalen frame een solide basis biedt. Het Lento hoofdbord is geschikt voor ieder interieur en past bij alle stijlen. Het tijdloze, traditionele model voegt een vleugje elegantie toe aan uw slaapkamer. 

Optimaal comfort met elektrische verstelling
Natuurlijk bieden we de HML Lento boxspring ook in een elektrisch verstelbare versie. De geavanceerde scharnieren zijn met precisie ontworpen om jarenlang probleemloos en geruisloos aan uw behoeften voor bedverstelling te voldoen. Kies voor ultiem comfort en gemak in uw slaapkamer. 

Uw eigen droomboxspring bij Verbruggen slaapkamers
Bij Verbruggen slaapkamers heeft u volledige zeggenschap over de samenstelling van uw HML boxspring. Kies uw gewenste hoofdbordmodel, selecteer de perfecte matrassen en topper, bepaal het materiaal, speel met kleuren en voeg persoonlijke accessoires toe. Dit resulteert in een unieke, persoonlijke boxspring die jarenlang optimaal slaapcomfort biedt. 

Bij Verbruggen slaapkamers zijn we toegewijd om uw slaapervaring te verbeteren met onze boxsprings die voldoen aan uw eisen. We nodigen u van harte uit om uw droomboxspring te realiseren in onze winkel. 

Bodem

Elektrische bodem, vlakke bodem

Breedte

100cm, 120cm, 140cm, 160cm, 180cm, 200cm, 70cm, 80cm, 90cm

Lengte

200cm, 210cm, 220cm

Kleur

Antraciet, beige, blauw, geel, goud, groen, paars, rood, roze, wit, zwart

Merk

HML Bedding

Materiaal

7 zone pocketvering

Matrashoogte

20cm

Poten

Beuken, zilver, zwart

Meer van deze collectie

  • Vivace HML Bedding

  • Nobile HML Bedding

  • Fuoco HML Bedding

  • Coda HML Bedding