Assai HML Bedding

Assai HML Bedding

  • Altijd gratis levering

  • Laagste prijsgarantie

  • Gratis montage

  • Oude materialen retour

  • 24/7 – 365 dagen bereikbaar

  • Bel voor informatie 073-5130267

Categorieën:

HML Bedding: vakmanschap en maatwerk 

HML Bedding is een trots Nederlands familiebedrijf en een vooraanstaande fabrikant van boxsprings en matrassen, exclusief voor de beddenspeciaalzaak. Bij ons staat ambacht en maatwerk hoog in het vaandel, want uw slaapcomfort is onze prioriteit.  

Met trots presenteren wij de HML Assai Boxspring, met een unieke signatuur die uw slaapkamer een aangename uitstraling geeft. Wij zijn van mening dat boxsprings van topkwaliteit op maat moeten worden gemaakt, en dit is de drijvende kracht achter alles wat we bij HML Bedding doen. 

Bij Verbruggen slaapkamers volledig aan te passen op uw voorkeuren 

Bij Verbruggen slaapkamers heeft u volledige vrijheid om uw HML boxspring naar wens samen te stellen. Kies zelf het model hoofdbord dat bij uw stijl past, selecteer de perfecte matrassen en topper voor uw comfort, bepaal het materiaal, experimenteer met kleuren en voeg persoonlijke accessoires toe. Op deze manier kunt u jarenlang genieten van een unieke en persoonlijke boxspring die garant staat voor optimaal slaapcomfort. 

Een design van lichtheid en stevigheid 

Het ontwerp van de HML Assai boxspring combineert lichtheid en stevigheid. De zwevende poten geven een luchtige uitstraling aan uw slaapkamer, terwijl het solide stalen frame een robuuste basis biedt voor een goede nachtrust. Het Assai hoofdbord is losser gestoffeerd en voorzien van een bies, met afgeronde zijkanten voor een elegante touch. 

Optimaal comfort met een elektrisch verstelbare bodem 

Natuurlijk is de HML Assai boxspring ook verkrijgbaar in een elektrisch verstelbare uitvoering. De geavanceerde scharnieren zijn speciaal ontwikkeld om jarenlang probleemloos en geruisloos het bed te kunnen verstellen. Kies voor ultiem comfort en gemak in uw slaapkamer. 

Ontdek de HML Assai en ervaar de perfecte combinatie van vakmanschap, maatwerk en stijl in uw slaapomgeving. Uw nachtrust is onze passie, en u bent van harte welkom om dit te ervaren bij Verbruggen slaapkamers.  

Bodem

Elektrische bodem, vlakke bodem

Breedte

100cm, 120cm, 140cm, 160cm, 180cm, 200cm, 70cm, 80cm, 90cm

Lengte

200cm, 210cm, 220cm

Kleur

Antraciet, beige, blauw, geel, goud, groen, paars, rood, roze, wit, zwart

Materiaal

7 zone pocketvering

Matrashoogte

20cm

Merk

HML Bedding

Poten

Beuken, zilver, zwart

Meer van deze collectie

  • Vivace HML Bedding

  • Nobile HML Bedding

  • Fuoco HML Bedding

  • Coda HML Bedding