Animato HML Bedding

Animato HML Bedding

  • Altijd gratis levering

  • Laagste prijsgarantie

  • Gratis montage

  • Oude materialen retour

  • 24/7 – 365 dagen bereikbaar

  • Bel voor informatie 073-5130267

Categorieën:

HML Bedding: vakmanschap en maatwerk 

Bij HML Bedding, een trots Nederlands familiebedrijf, vervaardigen we met passie boxsprings en matrassen voor gespecialiseerde beddenspeciaalzaken. Wij zetten ambachtelijk vakmanschap en maatwerk centraal in onze missie om u de beste slaapervaring te bieden.  

De HML Animato Boxspring, met zijn kenmerkende signatuur, verrijkt uw slaapkamer met een plezierige uitstraling. Wij streven naar boxsprings van ongeëvenaarde kwaliteit, waarvoor maatwerk essentieel is. Dit is de visie die HML Bedding drijft in alles wat we doen. 

Uw boxspring, uw keuze bij Verbruggen slaapkamers 

Bij Verbruggen slaapkamers heeft u volledige zeggenschap over de samenstelling van uw HML boxspring. Kies uw gewenste hoofdbordmodel, selecteer de perfecte matrassen en topper, bepaal het materiaal, speel met kleuren en voeg persoonlijke accessoires toe. Dit resulteert in een unieke, persoonlijke boxspring die jarenlang optimaal slaapcomfort biedt. 

Stijlvol design met zwevende poten 

Het ontwerp van de HML Animato boxspring straalt lichtheid uit dankzij de zwevende poten, terwijl het stevige stalen frame een solide basis biedt voor een goede nachtrust. Het Animato hoofdbord onderscheidt zich door dubbele stiknaden en een strak, blind genopt ontwerp. De licht gevulde vakken zorgen voor een subtiele bolling in het hoofdbord, wat een vleugje elegantie toevoegt. 

Gemak met een elektrisch verstelbare bodem 

Natuurlijk is de HML Boxspring ook verkrijgbaar in een elektrisch verstelbare versie. De technisch geavanceerde scharnieren zijn speciaal ontwikkeld om probleemloos en geruisloos jarenlang uw bed te kunnen verstellen. Kies voor ultiem gemak en comfort in uw slaapkamer. 

Ontdek de HML Animato en beleef de perfecte combinatie van vakmanschap, maatwerk en stijl in uw slaapomgeving. Uw slaap is onze passie, en we nodigen u uit om dit zelf te komen ervaren bij Verbruggen slaapkamers.  

Bodem

Elektrische bodem, vlakke bodem

Breedte

100cm, 120cm, 140cm, 160cm, 180cm, 200cm, 70cm, 80cm, 90cm

Lengte

200cm, 210cm, 220cm

Kleur

Antraciet, beige, blauw, geel, goud, groen, paars, rood, roze, wit, zwart

Materiaal

7 zone pocketvering

Matrashoogte

20cm

Merk

HML Bedding

Poten

Beuken, zilver, zwart

Meer van deze collectie

  • Vivace HML Bedding

  • Nobile HML Bedding

  • Fuoco HML Bedding

  • Coda HML Bedding