Andante HML Bedding

Andante HML Bedding

  • Altijd gratis levering

  • Laagste prijsgarantie

  • Gratis montage

  • Oude materialen retour

  • 24/7 – 365 dagen bereikbaar

  • Bel voor informatie 073-5130267

Categorieën:

HML Bedding: vakmanschap en maatwerk
Bij HML Bedding, een trotse Nederlandse familieonderneming, draait alles om vakmanschap en maatwerk. Als gerenommeerde fabrikant van boxsprings en matrassen voor de beddenspeciaalzaak, stellen we uw slaapervaring voorop.  

Stel u voor: de HML Andante Boxspring, met haar onmiskenbare signatuur, tovert uw slaapkamer om tot een comfortabele en stijlvolle oase. We streven naar boxsprings van ongeëvenaarde kwaliteit, waarvoor vakmanschap op maat essentieel is. Dit is de filosofie die ons bij HML Bedding drijft. 

‘Uw boxspring, uw ontwerp’ bij Verbruggen slaapkamers
Bij Verbruggen slaapkamers kunt u de HML boxspring volledig naar uw wensen samenstellen. Kies het hoofdbordmodel dat bij u past, selecteer matrassen en topper volgens uw voorkeur, bepaal het materiaal, speel met kleuren en voeg persoonlijke accessoires toe. Zo bent u verzekerd van jarenlang slaapcomfort op een unieke en persoonlijke boxspring. 

Stijlvol design met zwevende poten
Het ontwerp van de HML Andante boxspring kenmerkt zich door zwevende poten, wat een lichte en eigentijdse uitstraling aan uw slaapkamer geeft. Het stevige stalen frame biedt daarbij een solide basis voor een goede nachtrust. Het Andante hoofdbord is met dubbele stiknaden en twee rijen vakken van ca. 20 x 20 cm verfijnd tot in de details. 

Elektrisch verstelbaar voor uw gemak
Natuurlijk is de HML Boxspring ook verkrijgbaar in een elektrisch verstelbare uitvoering. De geavanceerde scharnieren zijn met precisie ontworpen om jarenlang probleemloos en geruisloos aan uw behoeften voor bedverstelling te voldoen. Kies voor optimaal gemak en comfort in uw slaapkamer. 

Ontdek de HML Andante en ervaar de perfecte combinatie van vakmanschap, maatwerk en stijl in uw slaapomgeving. Uw slaap is onze passie, en we verwelkomen u graag bij Verbruggen slaapkamers. 

Bodem

Elektrische bodem, vlakke bodem

Breedte

100cm, 120cm, 140cm, 160cm, 180cm, 200cm, 70cm, 80cm, 90cm

Lengte

200cm, 210cm, 220cm

Kleur

Antraciet, beige, blauw, geel, goud, groen, paars, rood, roze, wit, zwart

Materiaal

7 zone pocketvering

Matrashoogte

20cm

Merk

HML Bedding

Poten

Beuken, zilver, zwart

Meer van deze collectie

  • Vivace HML Bedding

  • Nobile HML Bedding

  • Fuoco HML Bedding

  • Coda HML Bedding