somnus boxspring
gashaard vrijstaand

Toppers zijn er in allerlei verschillende soorten en maten. De eerste vraag is altijd welke functie wilt u dat de topper heeft? Wilt u dat de topper een comfortabeler ligcomfort geeft, wilt u de naad tussen uw matrassen bedekt of is de topper van uw boxspring versleten en wilt u een nieuwe?

Zijn de matrassen die eronder liggen nog goed?

De eerste vraag die u zichzelf moet stellen bij aanschaf van een nieuwe topper is: ‘Zijn de matrassen die eronder liggen nog goed?’
Wanneer u een nieuwe topper op uw oude gekuilde matrassen legt, golft de topper automatisch mee.

matrastopper
gashaard vrijstaand

Verschillende soorten toppers

In onze collectie hebben wij verschillende soorten toppers, denk hierbij aan een koudschuim topper, een minipocket topper, een latex topper, een traagschuim topper en onze eigen Verbruggen exclusive topper die speciaal door ons is ontwikkeld.
Onze topper collectie is leverbaar in split en in vaste uitvoering en in elke gewenste maat. Kom eens naar onze winkel om de verschillende mogelijkheden te bekijken.

Verbruggen Slaapkamers Vlijmen..

Boxsprings, ledikanten, slaapkamerkasten of matrassen. Wij hebben het item wat past bij uw “slaap”wensen. Laat u inspireren en adviseren door onze zeer ervaren medewerkers. Verbruggenslaapkamers Vlijmen biedt u de meest uitgebreide slaapcollectie van Den Bosch en omstreken.

Voor uw complete slaapkamer

Gratis slaapdvies

Slaap advies voor uw slaapkamer!

Schrijf u nu gratis in voor een slaapadvies in onze Inspiratie showroom te Vlijmen en laat u verrassen door de kennis van Verbruggen! Wij zorgen voor uw verdiende nachtrust.

Verbruggen Slaapkamers Vlijmen
KOM LANGS OF MAAK EEN AFSPRAAK

Meer dan 250 boxsprings

Verbruggen Vlijmen

Waarom Verbruggenslaapkamers Vlijmen bezoeken?

KOM LANGS OF MAAK EEN AFSPRAAK
Onze disciplines