gashaard vrijstaand

Welke functie heeft de topper?

Toppers zijn er in allerlei verschillende soorten en maten. De eerste vraag is altijd welke functie wilt u dat de topper heeft? Wilt u dat de topper een comfortabeler ligcomfort geeft, wilt u de naad tussen uw matrassen bedekt of is de topper van uw boxspring versleten en wilt u een nieuwe?

Zijn de matrassen die eronder liggen nog goed?

 ‘Zijn de matrassen die eronder liggen nog goed?’
Wanneer u een nieuwe topper op uw oude gekuilde matrassen legt, golft de topper automatisch mee dit geeft natuurlijk niet het gewenste effect van de topper. Waar u ook rekening mee moet houden bij aanschaf van een topper is wat voor een hardheid matras komt onder mijn topper te liggen. Toppers geven een inlig comfort en de matras ondersteunen u tijdens de nacht, belangrijk is dus dat het altijd een combinatie van matras en topper is.

gashaard vrijstaand

Verschillende soorten toppers

In onze collectie hebben wij verschillende soorten toppers, denk hierbij aan een koudschuim, een minipocket, een latex, een traagschuim en onze eigen Verbruggen exclusive topper die speciaal door ons is ontwikkeld.
Onze topper collectie is leverbaar in split en in vaste uitvoering en in elke gewenste maat. Kom eens naar onze winkel om de verschillende mogelijkheden uit te proberen.

Verbruggen Slaapkamers Vlijmen..

Boxsprings, ledikanten, slaapkamerkasten of matrassen. Wij hebben het item wat past bij uw “slaap”wensen. Laat u inspireren en adviseren door onze zeer ervaren medewerkers. Verbruggenslaapkamers Vlijmen biedt u de meest uitgebreide slaapcollectie van Den Bosch en omstreken.

Voor uw complete slaapkamer

Gratis slaapdvies

Slaap advies voor uw slaapkamer!

Schrijf u nu gratis in voor een slaapadvies in onze Inspiratie showroom te Vlijmen en laat u verrassen door de kennis van Verbruggen! Wij zorgen voor uw verdiende nachtrust.

Verbruggen Slaapkamers Vlijmen

Meer dan 250 boxsprings

Verbruggen Vlijmen

Waarom Verbruggenslaapkamers Vlijmen bezoeken?

  • Omdat we meer dan 250 boxsprings aanbieden van o.a. Tempur, Nachtrijk, BALR., Cinderella, Wonderland Beds en Somnus onder één dak.
  • Gelegenheid om alles in een rustige omgeving te testen.
  • Persoonlijk en deskundig advies op maat.
Onze disciplines