faber haard

Tempur aanbieding

TEMPUR is een visco-elastisch en temperatuurgevoelig materiaal. Dankzij de open celstructuur vormt het materiaal zich naar de contouren van het lichaam. Gewoon schuim heeft een onregelmatige celstructuur dat samengedrukt wordt als er gewicht op komt. TEMPUR-matrassen bevatten talloze open cellen die ondersteunen waar nodig en zonder tegendruk. Wanneer TEMPUR niet beslapen wordt, vormt het materiaal zich terug naar haar originele vorm.

Tempur testkussen uitleenprogramma

Niets is zo persoonlijk als een hoofdkussen…

Daarom heeft TEMPUR voor iedere slaaphouding een geschikt kussen in het assortiment. U kunt het kussen kosteloos* omruilen voor een ander type, net zolang totdat u het kussen heeft gevonden dat bij u past! Het TEMPUR materiaal vormt zich naar de contouren van uw hoofd en nek en biedt optimaal comfort en steun, door het juiste kussen te kiezen, kunt u ontspannen en genieten van een meer rustgevende nachtrust

*U kunt bij ons een testkussen op proef meenemen, u rekent de prijs van het kussen af en kunt dan tot u het juiste kussen gevonden heeft het testkussen omwisselen, als u het juiste kussen heeft gevonden ontvangt u een nieuwe. Wilt u na het testen toch geen TEMPUR Kussen krijgt u uiteraard uw geld terug.

tempur waar te koop

Tempur kwaliteit als basis. Gemaakt om lang mee te gaan.

Alle  TEMPUR® producten zijn getest om lang mee te gaan, zodat u elke nacht en jarenlang kunt genieten van uitstekende, compromisloze nachtrust. Jarenlang streng getest, dat wordt alleen verwacht van een TEMPUR® Trots op het voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen- en certificaten

NASA hoofdkussens

TEMPUR® werd ontwikkeld door de NASA® in de jaren 70 van de vorige eeuw om astronauten tijdens de lancering te beschermen en te ondersteunen. De slaaponderzoekers van TEMPUR® beseften het potentieel van dit revolutionaire materiaal en waren de eersten die wereldkundig maakten. Sindsdien maken we matrassen en kussens, met als doel om de slaap van onze klanten wereldwijd te transformeren.

Authentiek TEMPUR® materiaal

TEMPUR® materiaal is ongeëvenaard. TEMPUR®, het originele traagschuim reageert op de warmte, vorm en het gewicht van uw lichaam terwijl het zich constant aan u aanpast en u gepersonaliseerde ondersteuning en comfort biedt, vanaf het moment dat u gaat liggen totdat u weer opstaat.

tempur waar te koop
Waarom een Tempur kopen
TEMPUR® REAGEERT OP UW LICHAAM – VANAF HET MOMENT DAT U GAAT LIGGEN TOTDAT U WEER WAKKER WORDT.
TEMPUR® materiaal is visco-elastisch schuim van hoge dichtheid dat zich perfect aanpast aan de vorm, het gewicht en de temperatuur van uw lichaam voor comfort en ondersteuning gedurende de hele nacht.
Sfeerimpressie

De Tempur collectie kent verschillende mogelijkheden en kwaliteiten. Krijg hier een impressie van dit mooie en vooral kwalitatieve merk.

Onze kernwaarden

Hoogwaardige service

Goede service staat bij ons hoog in het vaandel, daarom kunt u bij ons het beste van het beste verwachten.

Persoonlijk advies

Een nieuw bed aanschaffen is niet gemakkelijk, hierin proberen wij u zo goed mogelijk te ondersteunen met advies van experts.

Meer dan 40 jaar ervaring

Inmiddels kunnen wij met trots zeggen dat wij al meer dan 40 jaar werkzaam zijn binnen deze branche, wij weten waar we over praten!

Verbruggen Slaapkamers Vlijmen..

Boxsprings, ledikanten, slaapkamerkasten of matrassen. Wij hebben het item wat past bij uw “slaap”wensen. Laat u inspireren en adviseren door onze zeer ervaren medewerkers. Verbruggenslaapkamers Vlijmen biedt u de meest uitgebreide slaapcollectie van Den Bosch en omstreken.

Voor uw complete slaapkamer

Gratis slaapdvies

Slaap advies voor uw slaapkamer!

Schrijf u nu gratis in voor een slaapadvies in onze Inspiratie showroom te Vlijmen en laat u verrassen door de kennis van Verbruggen! Wij zorgen voor uw verdiende nachtrust.

Verbruggen Slaapkamers Vlijmen

Meer dan 250 boxsprings

Verbruggen Vlijmen

Waarom Verbruggenslaapkamers Vlijmen bezoeken?

  • Omdat we meer dan 250 boxsprings aanbieden van o.a. Tempur, Nachtrijk, BALR., Cinderella, Wonderland Beds en Somnus onder één dak.
  • Gelegenheid om alles in een rustige omgeving te testen.
  • Persoonlijk en deskundig advies op maat.
Onze disciplines