faber haard

Tempur

Tempur is gemaakt van visco-elastisch en temperatuurgevoelig materiaal. Dankzij de open celstructuur vormt het zich naar de contouren van het lichaam. In tegenstelling tot gewoon schuim, dat een onregelmatige celstructuur heeft die samengedrukt wordt onder druk, bevatten Tempur-matrassen talloze open cellen die ondersteuning bieden waar nodig, zonder tegendruk. Wanneer Tempur niet wordt beslapen, keert het materiaal terug naar zijn originele vorm.

Tempur testkussen uitleenprogramma

Niets is zo persoonlijk als een hoofdkussen…

Daarom biedt Tempur voor iedere slaaphouding een geschikt kussen in het assortiment. U kunt kosteloos* het kussen omruilen voor een ander type, net zolang totdat u het kussen heeft gevonden dat bij u past! Het Tempur-materiaal vormt zich naar de contouren van uw hoofd en nek, en biedt optimaal comfort en steun. Door het juiste kussen te kiezen, kunt u ontspannen en genieten van een meer rustgevende nachtrust.

*U kunt bij ons een testkussen op proef meenemen, waarbij u de prijs van het kussen afrekent. Vervolgens kunt u tot u het juiste kussen heeft gevonden, het testkussen omwisselen voor een nieuwe. Mocht u na het testen toch geen Tempur kussen willen, dan krijgt u uiteraard uw geld terug.

tempur waar te koop

Tempur-kwaliteit als basis. Gemaakt om lang mee te gaan.
Alle TEMPUR® producten zijn grondig getest om langdurige prestaties te garanderen, zodat u elke nacht en vele jaren kunt genieten van ongeëvenaarde, compromisloze nachtrust. Onze producten ondergaan rigoureuze tests gedurende vele jaren, wat alleen verwacht mag worden van een TEMPUR®. We zijn trots op het feit dat we voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen en certificeringen.

NASA hoofdkussens

TEMPUR® werd ontwikkeld door NASA® in de jaren ’70 van de vorige eeuw om astronauten tijdens de lancering te beschermen en te ondersteunen. De slaaponderzoekers van TEMPUR® herkenden meteen het potentieel van dit revolutionaire materiaal en waren de eersten die dit wereldkundig maakten. Sindsdien zijn we toegewijd aan het maken van matrassen en kussens met als doel om de slaap van onze klanten wereldwijd te transformeren.

Authentiek TEMPUR® materiaal

Het TEMPUR® materiaal is ongeëvenaard. Als het originele traagschuim reageert TEMPUR® op de warmte, vorm en het gewicht van uw lichaam, terwijl het zich voortdurend aanpast aan uw behoeften. Het biedt gepersonaliseerde ondersteuning en comfort, vanaf het moment dat u gaat liggen tot het moment dat u weer opstaat.

tempur waar te koop
Waarom zou u een Tempur kopen?
TEMPUR® REAGEERT OP UW LICHAAM – VANAF HET MOMENT DAT U GAAT LIGGEN TOTDAT U WEER WAKKER WORDT.
TEMPUR® materiaal is visco-elastisch schuim van hoge dichtheid dat zich perfect aanpast aan de vorm, het gewicht en de temperatuur van uw lichaam voor comfort en ondersteuning gedurende de hele nacht.
Sfeerimpressie

De Tempur collectie kent verschillende mogelijkheden en kwaliteiten. Krijg hier een impressie van dit mooie en vooral kwalitatieve merk.

Onze kernwaarden

Hoogwaardige service

Goede service staat bij ons hoog in het vaandel, daarom kunt u bij ons het beste van het beste verwachten.

Persoonlijk advies

Een nieuw bed aanschaffen is niet gemakkelijk, hierin proberen wij u zo goed mogelijk te ondersteunen met advies van experts.

Meer dan 40 jaar ervaring

Inmiddels kunnen wij met trots zeggen dat wij al meer dan 40 jaar werkzaam zijn binnen deze branche, wij weten waar we over praten!

Verbruggen Slaapkamers Vlijmen..

Boxsprings, ledikanten, slaapkamerkasten of matrassen. Wij hebben het item wat past bij uw “slaap”wensen. Laat u inspireren en adviseren door onze zeer ervaren medewerkers. Verbruggen slaapkamers Vlijmen biedt u de meest uitgebreide slaapcollectie van Den Bosch en omstreken.

Direct een afspraak plannen.


  Gemakkelijk bereikbaar.

  • Voor de deur parkeren.
  • Direct aan de afslag Vlijmen A59.
  • Laagste prijsgarantie.
  • 6 dagen per week open
  • Laatste zondag v/d maand extra geopend