Somnus boxspring

Somnus boxspring

Somnus boxsprings bieden de perfecte synergie van traditioneel vakmanschap en geavanceerde veertechnologie. Elk bed is met zorg vervaardigd met luxe, natuurlijke materialen, waardoor het een oase van luxe en comfort is die bijdraagt aan een verkwikkende nachtrust – op een natuurlijke wijze.

Bij het creëren van een op maat gemaakt Somnus-bed zijn onze handen onze belangrijkste gereedschappen. Maar dit zijn geen gewone handen; het zijn de vaardige handen van ambachtslieden zoals Andy Davis. Gedurende een week lang stikt Andy onze unieke matrassen met een naald van 30 cm lengte en een flinke dosis geduld. Met 25 jaar ervaring heeft hij het vak tot een ware kunst verheven – een kunst die geen enkele machine kan evenaren.

Deze eeuwenoude technieken worden vaak van generatie op generatie doorgegeven en resulteren in prachtige, op maat gemaakte bedden van de hoogste kwaliteit, die het toppunt van Brits vakmanschap belichamen.

somnus boxspring kopen

Unieke veertechnologie

Bij Somnus worden alle pocketveren in hun eigen fabriek vervaardigd. Ze hanteren een uniek verenontwerp met meerdere lagen mini-pockets, waardoor de matrassen zich nauwkeurig naar de contouren van uw lichaam vormen. Dit zorgt voor een perfecte ondersteuning en een uitstekende drukverdeling.

De unieke eigenschappen van Somnus matrassen worden mogelijk gemaakt door hun gepatenteerde verentechnologie: meerdere lagen pocketveren bieden een ongeëvenaarde ondersteuning en ligcomfort. Deze innovatieve aanpak verdeelt het gewicht van de slaper gelijkmatig over een groter aantal individuele pocketveren, wat resulteert in een optimale slaaphouding. Kom het zelf ervaren bij Verbruggen Slaapkamers in Vlijmen!

Waarom zou u een Somnus boxspring kopen?

1. Handgemaakt vakmanschap:

Met een handgemaakte Somnus boxspring haalt u echt vakmanschap in huis. Als een Engels familiebedrijf met een geschiedenis die teruggaat tot 1840, staat Somnus bekend om het maken van de meest luxueuze bedden. Elk Somnus bed wordt met de grootste zorg en precisie volledig met de hand vervaardigd, speciaal voor u, in hun eigen fabriek. Dit vakmanschap voel je niet alleen, maar zie je ook!

2. Gemaakt met 100% natuurlijke materialen:
Somnus gebruikt uitsluitend de meest luxe natuurlijke materialen in hun matrassen. Denk hierbij aan materialen zoals cashmere, zijde, Egyptisch katoen, paardenhaar, mohair en diverse soorten wol van schapen van eigen land. Het dikke pakket van natuurlijke vulmaterialen in een Somnus matras biedt een weldadig comfort en zorgt voor optimale warmte- en vochtregulatie. Bovendien creëren deze materialen een natuurlijk en fris klimaat in uw matras, wat bijdraagt aan een gezonde nachtrust.

Sfeerimpressie

Ontdek de verscheidenheid aan mogelijkheden en kwaliteiten binnen de Somnus boxspring collectie en laat je inspireren door dit prachtige en vooral kwalitatieve merk.

Ontdek hier de Somnus boxspring collectie

Onze kernwaarden

Hoogwaardige service

Goede service staat bij ons hoog in het vaandel, daarom kunt u bij ons het beste van het beste verwachten.

Persoonlijk advies

Een nieuw bed aanschaffen is niet gemakkelijk, hierin proberen wij u zo goed mogelijk te ondersteunen met advies van experts.

Meer dan 40 jaar ervaring

Inmiddels kunnen wij met trots zeggen dat wij al meer dan 40 jaar werkzaam zijn binnen deze branche, wij weten waar we over praten!

Verbruggen Slaapkamers Vlijmen..

Boxsprings, ledikanten, slaapkamerkasten of matrassen. Wij hebben het item wat past bij uw “slaap”wensen. Laat u inspireren en adviseren door onze zeer ervaren medewerkers. Verbruggen slaapkamers Vlijmen biedt u de meest uitgebreide slaapcollectie van Den Bosch en omstreken.

Direct een afspraak plannen.


  Gemakkelijk bereikbaar.

  • Voor de deur parkeren.
  • Direct aan de afslag Vlijmen A59.
  • Laagste prijsgarantie.
  • 6 dagen per week open
  • Laatste zondag v/d maand extra geopend