Somnus boxspring

Somnus boxspring

Somnus boxspring bedden zijn dé perfecte combinatie van traditioneel vakmanschap met de allernieuwste, moderne veertechnologie. Afgewerkt met de meest luxe, natuurlijke materialen biedt een Somnus bed u een weldadig gevoel van luxe en comfort die bijdraagt aan een gezonde nachtrust – natuurlijk.

Bij het op maat maken van een Somnus-bed zijn handen ons belangrijkste gereedschap. En dat zijn niet zomaar handen. Het zijn de handen van vaklieden zoals Andy Davis. In één week stikt Andy onze unieke matrassen met een 30 cm lange naald en een flinke dosis geduld. Hij doet dit nu al 25 jaar en heeft er een fijne kunst van gemaakt. Een kunst die een machine nooit onder de knie zal krijgen.

Deze traditionele technieken zijn vaak van generatie naar generatie doorgegeven en resulteren in prachtige, op maat gemaakte bedden van de hoogste kwaliteit die het beste van Britse productie vertegenwoordigen.

somnus boxspring kopen

Unieke veertechnologie

Ook alle pocketveren worden bij Somnus in eigen fabriek gemaakt. Somnus werkt met een uniek verenpakket van meerdere lagen mini-pockets. Hierdoor vormen de matrassen zicht zeer nauwkeurig naar de vormen van uw lichaam. Voor een perfecte ondersteuning en een zeer goede drukverdeling.

Somnus matrassen zijn zo bijzonder door hun gepatenteerde verentechnologie: meerdere lagen pocketveren zorgen voor een superieure ondersteuning en ligcomfort. Deze innovatieve techniek helpt het gewicht van de slaper over een groter aantal onafhankelijke pocketveren te verspreiden en garandeert zodoende een perfecte slaaphouding. Ervaar het zelf bij Verbruggen Slaapkamers in Vlijmen!

Waarom een Somnus boxspring kopen

Een handgemaakte Somnus boxspring. Echt vakmanschap!
Somnus is een Engels familiebedrijf dat als sinds 1840 de meeste luxe bedden maakt. Alle Somnus bedden worden met veel aandacht en precisie helemaal met de hand en speciaal voor u gemaakt in eigen fabriek. Dat voel je niet alleen; dat zie je ook!

Uitsluitend gemaakt met 100% naturrlijke materialen
Somnus verwerkt de meest luxe natuurlijke materialen in de matrassen. Zoals bijvoorbeeld Cashmere, Zijde, Egypstische katoen, paardenhaar, mohair en verschillende soorten wol van schapen van eigen land. Het dikke pakket van natuurlijke vulmaterialen van een Somnus matras geeft een weldadig comfort en zorgt voor de beste warmte- en vochtregulatie. Bovendien zorgen deze materialen voor een natuurlijk en fris klimaat in uw matras, waardoor het bijdraagt aan een gezonde nachtrust.

Sfeerimpressie

De somnus boxspring collectie kent verschillende mogelijkheden en kwaliteiten. Krijg hier een impressie van dit mooie en vooral kwalitatieve merk.

Onze kernwaarden

Hoogwaardige Service

Goede service staat bij ons hoog in het vaandel, daarom kunt u bij ons het beste van het beste verwachten.

Persoonlijk Advies

Een nieuw bed aanschaffen is niet gemakkelijk, hierin proberen wij u zo goed mogelijk te ondersteunen met advies van experts.

Meer Dan 40 Jaar Ervaring

Inmiddels kunnen wij met trots zeggen dat wij al meer dan 40 jaar werkzaam zijn binnen deze branche, wij weten waar we over praten!

Verbruggen Slaapkamers Vlijmen..

Boxsprings, ledikanten, slaapkamerkasten of matrassen. Wij hebben het item wat past bij uw “slaap”wensen. Laat u inspireren en adviseren door onze zeer ervaren medewerkers. Verbruggenslaapkamers Vlijmen biedt u de meest uitgebreide slaapcollectie van Den Bosch en omstreken.

Voor uw complete slaapkamer

Gratis slaapdvies

Slaap advies voor uw slaapkamer!

Schrijf u nu gratis in voor een slaapadvies in onze Inspiratie showroom te Vlijmen en laat u verrassen door de kennis van Verbruggen! Wij zorgen voor uw verdiende nachtrust.

Verbruggen Slaapkamers Vlijmen

Meer dan 250 boxsprings

Verbruggen Vlijmen

Waarom Verbruggenslaapkamers Vlijmen bezoeken?

  • Omdat we meer dan 250 boxsprings aanbieden van o.a. Tempur, Nachtrijk, BALR., Cinderella, Wonderland Beds en Somnus onder één dak.
  • Gelegenheid om alles in een rustige omgeving te testen.
  • Persoonlijk en deskundig advies op maat.
Onze disciplines