senioren bed

Deelbare ledikanten | vele mogelijkheden

Wij verkopen bijna alle verkrijgbare deelbare bed modellen. Uitgebreid laten informeren? Of wil u weten welke soorten en modellen er allemaal op de markt verkrijgbaar zijn? Kom dan gerust langs bij Verbruggen Slaapkamers in Vlijmen.

senioren bed
senioren bed

Deelbare ledikanten | het perfecte senioren bed

Van oudsher is de ledikant ons bed, door de opkomst van de boxspring ziet u steeds meer ledikanten verdwijnen uit de slaapkamers. In onze showroom hebben wij juist wel veel verschillende ledikanten staan. Van een ‘vast’ ledikant tot een heus deelbaar ledikant die u zelf uit elkaar kan rijden.
Het voordeel van een deelbaar ledikant ten opzichte van een ‘vast’ ledikant is dat je de ledikanten bij het voeteinde uit elkaar kunt rijden. Hierdoor wordt het schoonmaken en opmaken van het bed gemakkelijker. Ook bij het verzorgen is een deelbaar ledikant gemakkelijker, aangezien u het ledikant uit elkaar kunt rijden, zodat u rond het bed kunt lopen. Veel mensen stappen daarom over op dit senioren bed. Gemak comfort en luxe ineen!

Eigentijdse ledikanten | Trendy designs naar ieder wens

Ledikanten hebben tegenwoordig ook steeds strakkere designs, denk aan de laatste trends met staal. Al onze ledikanten zijn met massief eikenhout afgewerkt en in veel verschillende kleuren en maten leverbaar. Tevens bieden wij, net als op vele van onze andere producten, maatwerk aan in de breedste zin van het woord. Bij ons is alles te realiseren naar uw persoonlijke wensen en behoeften. Kom langs en ervaar het comfort van het ledikant. Samen met een naar wens afgestemd matras stelt u op deze manier een bed of senioren bed samen waar u nog in lengte van jaren plezier aan zal beleven.

senioren bed
verstelbaar ledikant

Hoog-laag functie | Het comfort bij verzorgen

Tegenwoordig is het voor velen steeds belangrijker om langer thuis te wonen en hier ook verzorgt te worden. Het is dan ook mogelijk om in uw huidige ledikant of in uw nieuwe ledikant een hoog-laag bodem te installeren. Het voordeel van een hoog-laag bodem is dat u zelf de hoogte kunt aanpassen, zodat u ook makkelijker iemand kan verzorgen of verzorgd kan worden.

verstelbaar ledikant

100% service

  • Gratis bezorging
  • Gratis montage
  • Laagste prijsgarantie
  • 90 dagen slaapgarantie op het matras
ledikant
eenpersoons ledikant

Deelbare ledikanten | vele mogelijkheden

Wij verkopen bijna alle verkrijgbare deelbare bed modellen.  Wilt u zich eens uitgebreid laten informeren of wilt u weten welke soorten en modellen er allemaal op de markt verkrijgbaar zijn? Kom dan gerust langs bij Verbruggen Slaapkamers in Vlijmen.

Verbruggen Slaapkamers Vlijmen..

Boxsprings, ledikanten, slaapkamerkasten of matrassen. Wij hebben het item wat past bij uw “slaap”wensen. Laat u inspireren en adviseren door onze zeer ervaren medewerkers. Verbruggenslaapkamers Vlijmen biedt u de meest uitgebreide slaapcollectie van Den Bosch en omstreken.

Voor uw complete slaapkamer

Gratis slaapdvies

Slaap advies voor uw slaapkamer!

Schrijf u nu gratis in voor een slaapadvies in onze Inspiratie showroom te Vlijmen en laat u verrassen door de kennis van Verbruggen! Wij zorgen voor uw verdiende nachtrust.

Verbruggen Slaapkamers Vlijmen
KOM LANGS OF MAAK EEN AFSPRAAK

Meer dan 250 boxsprings

Verbruggen Vlijmen

Waarom Verbruggenslaapkamers Vlijmen bezoeken?

  • Omdat we meer dan 250 boxsprings aanbieden van o.a. Tempur, Nachtrijk, BALR., Cinderella, Wonderland Beds en Somnus onder één dak.
  • Gelegenheid om alles in een rustige omgeving te testen.
  • Persoonlijk en deskundig advies op maat.
KOM LANGS OF MAAK EEN AFSPRAAK
Onze disciplines