Somnus boxspring

Nachtrijk boxspring

Ontdek de hoogstaande kwaliteit van Nachtrijk boxsprings, die volledig naar uw tevredenheid kunnen worden samengesteld.

Bij Nachtrijk begrijpen we dat een goede nachtrust voor iedereen anders is. Daarom is het essentieel om te begrijpen wat uw specifieke behoeften zijn als klant. Of u nu de voorkeur geeft aan een stevig matras of juist aan een zachter ligcomfort, een makkelijke instap of een elektrisch verstelbare rugsteun, warme of koele materialen, synthetisch of natuurlijk – bij Nachtrijk streven we ernaar om oplossingen te bieden die perfect aansluiten bij uw wensen. Daarom ontwikkelen we onze collectie zelf, in samenwerking met gerenommeerde fabrikanten, om de beste materialen te vinden en een slaapoplossing te creëren die aan uw verwachtingen voldoet.

Bij Nachtrijk krijgt u deskundig advies en persoonlijke begeleiding van onze specialisten. We helpen u graag bij het samenstellen van een optimaal slaapcomfort die aan al uw wensen voldoet. Zodra u uw boxspring heeft uitgekozen, zorgen wij ervoor dat deze snel en vakkundig bij u wordt bezorgd en gemonteerd. Ons vakmanschap en onze passie liggen daar. Ervaar het zelf bij Verbruggen Slaapkamers in Vlijmen!

preston boxspring kopen

Stel uw Nachtrijk samen

Nachtrijk biedt een uitgebreid totaal concept van boxsprings, matrassen en bedbodems. Met de Nachtrijk collectie kunt u uw slaapkamer inrichten met de nieuwste designs.

preston boxspring kopen
preston boxspring kopen

Onze kernwaarden

Hoogwaardige service

Goede service staat bij ons hoog in het vaandel, daarom kunt u bij ons het beste van het beste verwachten.

Persoonlijk advies

Een nieuw bed aanschaffen is niet gemakkelijk, hierin proberen wij u zo goed mogelijk te ondersteunen met advies van experts.

Meer dan 40 jaar ervaring

Inmiddels kunnen wij met trots zeggen dat wij al meer dan 40 jaar werkzaam zijn binnen deze branche, wij weten waar we over praten!

Verbruggen Slaapkamers Vlijmen..

Boxsprings, ledikanten, slaapkamerkasten of matrassen. Wij hebben het item wat past bij uw “slaap”wensen. Laat u inspireren en adviseren door onze zeer ervaren medewerkers. Verbruggen slaapkamers Vlijmen biedt u de meest uitgebreide slaapcollectie van Den Bosch en omstreken.

Direct een afspraak plannen.


  Gemakkelijk bereikbaar.

  • Voor de deur parkeren.
  • Direct aan de afslag Vlijmen A59.
  • Laagste prijsgarantie.
  • 6 dagen per week open
  • Laatste zondag v/d maand extra geopend