Somnus boxspring

PRESTON boxspring

preston aanbieding | Ontdek de hoogstaande kwaliteit van Preston boxsprings, helemaal naar u tevredenheid samen te stellen. Preston biedt een totaal concept van ledikanten, boxsprings, linnenkasten, bijmeubelen en bedtextiel. Hierdoor kunt u met de Preston collectie uw hele slaapkamer inrichten met de nieuwste designs. Om een goede slaapoplossing te kunnen adviseren die echt bij u past, is het belangrijk om precies te begrijpen waar u als klant behoefte aan heeft. En slapen is voor iedereen weer anders. Waar de een behoefte heeft aan een stevig matras, droomt de ander weg bij een zachter ligcomfort. De een wil graag een makkelijke instap, de ander kan niet zonder elektrisch verstelbare rugsteun. Warm of koud, synthetisch of natuurlijke materialen, lekker slapen betekent voor iedereen iets anders. Het vraagt steeds om andere oplossingen en andere materialen. Daarom kiezen we er bij Preston heel bewust voor om onze collectie zelf te ontwikkelen. Om precies dát te produceren waar onze klanten naar vragen. Samen met gerenommeerde fabrikanten gaan we op zoek naar de beste materialen om een slaapoplossing te maken die naadloos aansluit bij uw wensen. Dat is ons vak en daar ligt onze passie.

Deskundig advies en de persoonlijke begeleiding van uw Preston specialist

Bij ons kijken graag samen met u naar de mogelijkheden en helpen u bij het samenstellen van een optimale slaapkamerinrichting. Wanneer u uw ideale kast en wellicht bijpassende nachtkastjes of een commode heeft samengesteld, zorgen we ervoor dat de kast zo snel mogelijk wordt bezorgd en vakkundig wordt gemonteerd.

preston boxspring kopen

Kies uw preston aanbieding

Preston biedt een totaal concept van ledikanten, boxsprings, linnenkasten, bijmeubelen en bedtextiel. Hierdoor kunt u met de Preston collectie uw hele slaapkamer inrichten met de nieuwste designs.

Om een goede slaapoplossing te kunnen adviseren die echt bij u past, is het belangrijk om precies te begrijpen waar u als klant behoefte aan heeft. En slapen is voor iedereen weer anders. Waar de een behoefte heeft aan een stevig matras, droomt de ander weg bij een zachter ligcomfort. De een wil graag een makkelijke instap, de ander kan niet zonder elektrisch verstelbare rugsteun. Warm of koud, synthetisch of natuurlijke materialen, lekker slapen betekent voor iedereen iets anders. Het vraagt steeds om andere oplossingen en andere materialen. Daarom kiezen we er bij Preston heel bewust voor om onze collectie zelf te ontwikkelen. Om precies dát te produceren waar onze klanten naar vragen. Samen met gerenommeerde fabrikanten gaan we op zoek naar de beste materialen om een slaapoplossing te maken die naadloos aansluit bij uw wensen. Dat is ons vak en daar ligt onze passie. Ervaar het zelf bij Verbruggen Slaapkamers in Vlijmen!

preston boxspring kopen
preston boxspring kopen
Waarom een Preston kopen

Deskundig advies en de persoonlijke begeleiding van uw Preston specialist

Bij ons kijken graag samen met u naar de mogelijkheden en helpen u bij het samenstellen van een optimale slaapkamerinrichting. Wanneer u uw ideale kast en wellicht bijpassende nachtkastjes of een commode heeft samengesteld, zorgen we ervoor dat de kast zo snel mogelijk wordt bezorgd en vakkundig wordt gemonteerd.

Sfeerimpressie

De Preston boxspring collectie kent verschillende mogelijkheden en kwaliteiten. Krijg hier een impressie van dit mooie en vooral kwalitatieve merk.

Onze kernwaarden

Hoogwaardige Service

Goede service staat bij ons hoog in het vaandel, daarom kunt u bij ons het beste van het beste verwachten.

Persoonlijk Advies

Een nieuw bed aanschaffen is niet gemakkelijk, hierin proberen wij u zo goed mogelijk te ondersteunen met advies van experts.

Meer Dan 40 Jaar Ervaring

Inmiddels kunnen wij met trots zeggen dat wij al meer dan 40 jaar werkzaam zijn binnen deze branche, wij weten waar we over praten!

Verbruggen Slaapkamers Vlijmen..

Boxsprings, ledikanten, slaapkamerkasten of matrassen. Wij hebben het item wat past bij uw “slaap”wensen. Laat u inspireren en adviseren door onze zeer ervaren medewerkers. Verbruggenslaapkamers Vlijmen biedt u de meest uitgebreide slaapcollectie van Den Bosch en omstreken.

Voor uw complete slaapkamer

Gratis slaapdvies

Slaap advies voor uw slaapkamer!

Schrijf u nu gratis in voor een slaapadvies in onze Inspiratie showroom te Vlijmen en laat u verrassen door de kennis van Verbruggen! Wij zorgen voor uw verdiende nachtrust.

Verbruggen Slaapkamers Vlijmen

Meer dan 250 boxsprings

Verbruggen Vlijmen

Waarom Verbruggenslaapkamers Vlijmen bezoeken?

  • Omdat we meer dan 250 boxsprings aanbieden van o.a. Tempur, Nachtrijk, BALR., Cinderella, Wonderland Beds en Somnus onder één dak.
  • Gelegenheid om alles in een rustige omgeving te testen.
  • Persoonlijk en deskundig advies op maat.
Onze disciplines