Hml Boxspring Aanbieding

Hml Bedding is een Nederlands familiebedrijf, en fabrikant van boxsprings en matrassen voor de beddenspeciaalzaak. Ambacht en maatwerk staan hierbij centraal. Dat betekent dat we de enorme aandacht en zorg die we aan onze bedden besteden, doorvoeren tot in de kleinste details. Met als doelstelling het maken van eerlijke bedden, exact naar de wensen van onze klanten. 

Het gaat niet om ons product, maar om het slaapcomfort van de consument. Dat slaapcomfort is zeer persoonlijk en afhankelijk van onder andere de slaaphouding, het postuur en persoonlijke voorkeuren. Daarom vinden wij dat goed slapen altijd maatwerk vergt. We kiezen dan ook bewust voor een visie waarin maatwerk centraal staat en een werkwijze waarin maatwerk vanzelfsprekend is. Voor ieder vraagstuk kunnen we een passende oplossing realiseren. Een oplossing die tegen de juiste prijs, en op de juiste tijd, geleverd wordt. Onze leverbetrouwbaarheid, in tijd en materialen, is dan ook iets waar we absoluut trots op zijn. De oplossingen die wij bieden, realiseren wij echter niet alleen. Door open, eerlijk en met begrip voor ieders werkgebied te communiceren, realiseren we samen met onze partners oplossingen waar onze klanten blij mee zijn.

cinderella aanbieding
cinderella aanbieding
cinderella aanbieding
Sfeerimpressie

De Hml Bedding collectie kent verschillende mogelijkheden en kwaliteiten. Krijg hier een impressie van dit mooie en vooral kwalitatieve merk.

Onze kernwaarden

Hoogwaardige Service

Goede service staat bij ons hoog in het vaandel, daarom kunt u bij ons het beste van het beste verwachten.

Persoonlijk Advies

Een nieuw bed aanschaffen is niet gemakkelijk, hierin proberen wij u zo goed mogelijk te ondersteunen met advies van experts.

Meer Dan 40 Jaar Ervaring

Inmiddels kunnen wij met trots zeggen dat wij al meer dan 40 jaar werkzaam zijn binnen deze branche, wij weten waar we over praten!

Verbruggen Slaapkamers Vlijmen..

Boxsprings, ledikanten, slaapkamerkasten of matrassen. Wij hebben het item wat past bij uw “slaap”wensen. Laat u inspireren en adviseren door onze zeer ervaren medewerkers. Verbruggen slaapkamers Vlijmen biedt u de meest uitgebreide slaapcollectie van Den Bosch en omstreken.

Direct een afspraak plannen.


  Gemakkelijk bereikbaar.

  • Voor de deur parkeren.
  • Direct aan de afslag Vlijmen A59.
  • Laagste prijsgarantie.
  • 6 dagen per week open
  • Laatste zondag v/d maand extra geopend