goedkope slaapkamerkast

Schuifdeur kasten | Draaideur kasten

Een schuif- of draaideur kast? Waar koop ik een goedkope slaapkamerkast? Het aanbod en de mogelijkheden tot het kopen van een slaapkamerkast zijn er legio. Maar wanneer weet je nu welke kast het beste past bij uw specifieke wensen. Verbruggen maakt de keuze iets makkelijker. Met meer dan 30 opstellingen in onze showroom, kunnen wij u precies vertellen waar u op moet letten bij de aanschaf van een slaapkamerkast. En uiteraard treft u bij ons alle kasten aan tegen de laagste prijsgarantie. Alle merken, alle soorten en maten..

Slaapkamerkasten op maat

Het vinden van de juiste kast voor uw slaapkamer is bij Verbruggen Slaapkamers zo gemaakt, wij leveren kasten in elk gewenst formaat.De slaapkamerkasten kunnen worden geleverd in tal verschillende hoogtes, breedtes en kleuren!
U kunt deze dan ook naar eigen wens inrichten, denk hierbij aan planken, ladeblokken en vakverdeling. Optioneel kan de kast worden verfraaid met onder andere sierlijsten, spiegels en verlichting.In onze showroom hebben wij verschillende kasten staan, voor ieder wat wils. Van massief hout tot aan glazen deuren.Wij nodigen u dan ook graag uit om een kijkje te nemen in onze showroom.

Een tip van ons: meet van tevoren thuis hoeveel ruimte u heeft voor de slaapkamerkast. Denk daarbij vooral aan de hoogte, breedte en diepte van slaapkamerkast.

Zweefdeurkast Murano

Zweefdeurkast Murano is een kast met vele mogelijkheden. Maar liefst 12 breedte maten en 3 hoogte maten. Onze eigen vakmensen monteren de kast altijd kosteloos bij u thuis.

De indeling van deze kast is standaard met 2 planken en een roede per kast deel, waar wenselijk kunt u nog een accessoire toevoegen of verplaatsten.De kast is leverbaar in 10 decor kleuren namelijk: vulkan, sonoma-eiken, truffel-eiken, beuken, antraciet, wit, licht grijs, zand, sepia, eiken natuur en wit. Eventueel in combinatie met een kristalspiegeldeur en/of een glasdeur(wit glas, licht grijs glas, mandel glas, magnolia glas, zand glas en antraciet glas) en grijze- en bronzen spiegel.De grepen en lijsten zijn standaard in de kleur aluminium. Maar ook verkrijgbaar in dezelfde kleur van de kast of juist een contrast kleur waardoor u eindeloos kunt combineren. De horizontale strips kunnen naar keuze breed of smal geleverd worden. De kast is compleet te maken met een fraaie lijst met of zonder verlichting of andere accessoires.

goedkope slaapkamerkast
goedkope slaapkamerkast

Zweefdeurkast All Inclusive

Zweefdeurkast All Inclusive is leverbaar in verschillende breedtematen. Deuren (boven en onder) in 7 verschillende decor kleuren, namelijk: vulkaan, wildeiche natur, saphir, strukureiche natur, eiche puccini, zand, wit.
De behuizing is leverbaar in 6 kleuren, namelijk: vulkaan, saphir, strukureiche natur, eiche puccini, zand, wit. Middenband verkrijgbaar in de 7 kleuren die ook voor de deuren gelden. Ook zijn de deuren in 5 verschillende glas/spiegel kleuren te verkrijgen.
Greep is leverbaar in aluminium en chroom.

Goedkope slaapkamerkast

Goedkope slaapkamerkast | Zoekt u goed en goedkope slapkamerkasten, dan bent u ook bij Verbruggenslaapkamers aan het juiste adres.Met ruim 30 kastopstellingen in de showroom kunnen wij u precies laten zien wat u koopt en voor welke prijs. Van de voordeligste oplossing tot een hypermoderne slaapkamerkast, wij bieden u de mogelijkheid om aan alle wensen te voldoen. Uiteraard tegen de laagste prijs garantie.

goedkope slaapkamerkast
Verbruggen Slaapkamers Vlijmen..

Boxsprings, ledikanten, slaapkamerkasten of matrassen. Wij hebben het item wat past bij uw “slaap”wensen. Laat u inspireren en adviseren door onze zeer ervaren medewerkers. Verbruggenslaapkamers Vlijmen biedt u de meest uitgebreide slaapcollectie van Den Bosch en omstreken.

Voor uw complete slaapkamer

Gratis slaapdvies

Slaap advies voor uw slaapkamer!

Schrijf u nu gratis in voor een slaapadvies in onze Inspiratie showroom te Vlijmen en laat u verrassen door de kennis van Verbruggen! Wij zorgen voor uw verdiende nachtrust.

Verbruggen Slaapkamers Vlijmen

Meer dan 250 boxsprings

Verbruggen Vlijmen

Waarom Verbruggenslaapkamers Vlijmen bezoeken?

  • Omdat we meer dan 250 boxsprings aanbieden van o.a. Tempur, Nachtrijk, BALR., Cinderella, Wonderland Beds en Somnus onder één dak.
  • Gelegenheid om alles in een rustige omgeving te testen.
  • Persoonlijk en deskundig advies op maat.
Onze disciplines