Somnus boxspring

Deelbaar bed | Meubelfabriek Van den Broek is een familiebedrijf en sinds 1984 actief in de meubelhandel en gespecialiseerd in het produceren van eiken slaapkamers. Met een hedendaagse visie, op een ambachtelijke en eerlijke manier, maken wij van een mooi stuk eiken een echt kwaliteitsproduct. Kwaliteit, duurzaamheid en betrouwbaarheid achten wij als onze belangrijkste waarden.

Wij garanderen u een 100% Nederlands fabrieksproduct dat door echte vakmensen wordt gemaakt. Ook als u op zoek bent naar een specifiek artikel, kijken wij mee naar de oplossing. Maatwerk hoort bij ons beroep en hier komen we u graag in tegemoet. Ons team bestaat uit een gemotiveerd team uit verschillende generaties, maar hebben een passie voor het werken met hout gemeen.

deelbaar ledikant
somnus boxspring kopen
deelbaar bed
deelbaar ledikant

Maatwerk

Op zoek naar een uniek product? Ook dan doen we graag dat beetje extra moeite voor u. Maatwerk hoort bij ons vak en zijn daarom altijd bereid om samen te kijken naar een passende oplossing. Hierbij hoort de aanpassing aan een bepaald artikel uit onze collectie of een artikel dat speciaal voor u op maat gemaakt wordt. Meer informatie of wilt u uw wensen kenbaar maken? Hiervoor kunt u terecht bij uw winkelier.

Collectie

Wij proberen altijd aan uw wens te voldoen. Wij maken eenpersoonsledikanten, welke via een koppelsysteem ook samengevoegd kunnen worden tot een tweepersoonsledikant. Als u op een later moment behoefte heeft aan twee losse ledikanten, dan is het geen probleem om dit weer los te koppelen.

Waarom een van den Broek ledikant of kast kopen

Vele kleuren

Een ruime keuze uit onze kleurcollectie voor alle meubelen.

Comfortabel

De bedzijde van onze ledikanten zijn standaard op een hoogte van 47cm hoog (van bovenzijde bezijde tot grond) gemonteerd. Ook kunt u kiezen uit de lengte maten van 190cm, 200cm, 210cm en 220cm.

Makkelijk verstelbaar

Alle ledikanten zijn voorzien van verstelbare bodemdragers.

Deelbaar bed | Optioneel

Ledikanten kunnen optioneel worden voorzien van deelbare systemen, zwenkwielen, of bredere bedzijde.

Sfeerimpressie

De van den Broek collectie kent verschillende mogelijkheden en kwaliteiten. Krijg hier een impressie van dit mooie en vooral kwalitatieve merk.

Onze kernwaarden

Hoogwaardige Service

Goede service staat bij ons hoog in het vaandel, daarom kunt u bij ons het beste van het beste verwachten.

Persoonlijk Advies

Een nieuw bed aanschaffen is niet gemakkelijk, hierin proberen wij u zo goed mogelijk te ondersteunen met advies van experts.

Meer Dan 40 Jaar Ervaring

Inmiddels kunnen wij met trots zeggen dat wij al meer dan 40 jaar werkzaam zijn binnen deze branche, wij weten waar we over praten!

Verbruggen Slaapkamers Vlijmen..

Boxsprings, ledikanten, slaapkamerkasten of matrassen. Wij hebben het item wat past bij uw “slaap”wensen. Laat u inspireren en adviseren door onze zeer ervaren medewerkers. Verbruggen slaapkamers Vlijmen biedt u de meest uitgebreide slaapcollectie van Den Bosch en omstreken.

Direct een afspraak plannen.


  Gemakkelijk bereikbaar.

  • Voor de deur parkeren.
  • Direct aan de afslag Vlijmen A59.
  • Laagste prijsgarantie.
  • 6 dagen per week open
  • Laatste zondag v/d maand extra geopend