cinderella header

Cinderella
Cinderella neemt je graag mee naar de nacht in harmonie en balans, vergezellend in jouw dromen. Met weelderige bloementuinen, frisse strepen en betoverende prints die je zullen verbazen. Creatief, een tikkeltje eigenwijs en altijd klaar om haar eigen weg te gaan, dat is Cinderella.

Ontdek de vrolijke kleuren van Cinderella bedtextiel. Voor Cinderella is thuis een essentiële basis in het leven, waar je jezelf kunt terugtrekken en zijn wie je bent. Ze koestert deze plek en haar kostbare ‘eigen’ momenten: het lezen van een goed boek, het bakken van een heerlijke taart of simpelweg wegdromen. Thuis is echter ook een plek waar vrienden en familie altijd welkom zijn en waar mooie en bijzondere herinneringen worden gecreëerd. Cinderella straalt positiviteit en warmte uit. Ze houdt van levendige kleuren, prachtige vormen en heeft oog voor detail. Cinderella streeft naar een leven waar alles uit wordt gehaald wat erin zit!

cinderella aanbieding
cinderella aanbieding
cinderella aanbieding
Sfeerimpressie

De Cinderella collectie kent verschillende mogelijkheden en kwaliteiten. Krijg hier een impressie van dit mooie en vooral kwalitatieve merk.

Onze kernwaarden

Hoogwaardige service

Goede service staat bij ons hoog in het vaandel, daarom kunt u bij ons het beste van het beste verwachten.

Persoonlijk advies

Een nieuw bed aanschaffen is niet gemakkelijk, hierin proberen wij u zo goed mogelijk te ondersteunen met advies van experts.

Meer dan 40 jaar ervaring

Inmiddels kunnen wij met trots zeggen dat wij al meer dan 40 jaar werkzaam zijn binnen deze branche, wij weten waar we over praten!

Verbruggen Slaapkamers Vlijmen..

Boxsprings, ledikanten, slaapkamerkasten of matrassen. Wij hebben het item wat past bij uw “slaap”wensen. Laat u inspireren en adviseren door onze zeer ervaren medewerkers. Verbruggen slaapkamers Vlijmen biedt u de meest uitgebreide slaapcollectie van Den Bosch en omstreken.

Direct een afspraak plannen.


  Gemakkelijk bereikbaar.

  • Voor de deur parkeren.
  • Direct aan de afslag Vlijmen A59.
  • Laagste prijsgarantie.
  • 6 dagen per week open
  • Laatste zondag v/d maand extra geopend