boxspring verbruggen
Boxspring kopen Den Bosch

Woont u in Den Bosch en bent u bovendien op zoek naar een boxspring of bed? Dan is een bezoek aan ons Slaap Inspiratie Centrum zeker óók de moeite waard.

boxsprings vlijmen

Verbruggen slaapkamers vanuit Den Bosch bezoeken?

In Nederland zijn slechts 15 bedrijven aangewezen als Slaap Inspiratie Centrum waar u nog meer ideeën op kunt doen. Bij u in de regio zijn wij hiervoor geselecteerd. Wanneer u op zoek bent naar een Boxspring, bed, slaapkamerkast of bijvoorbeeld deelbare bedden voor senioren, dan staan wij voor u klaar als inspiratie en belevingswinkel in Vlijmen.

Juist in Den Bosch de voordelen van Verbruggen Slaapkamers

De afstand van hartje Den Bosch tot ons Slaap Inspiratie Centrum in Vlijmen bedraagt 3 kilometers met de auto. Wanneer we op het punt zijn uitgekomen waarbij we wellicht uw hele slaapkamer mogen inrichten, dan komen wij graag langs om met u de situatie in uw eigen huiselijke omgeving door te spreken.

Gratis styliste

Boxspring kopen Den Bosch | Naast het afstemmen van het ideale bed, boxspring of matras biedt Verbruggen ook de mogelijkheid tot het inschakelen van een styliste. Uw bedopstelling zal gegarandeerd een fantastisch geheel gaan vormen in uw slaapkamer.

Geïnteresseerd? Kom gerust langs of maak vrijblijvend uw afspraak.

boxspring kopen den bosch

Bereikbaarheid vanaf Den Bosch tot ons Slaap Inspiratie Centrum

Eerlijk is eerlijk het blijft 3 km. Dus als u ervan verzekerd wilt zijn dat u bij een bezoek alle tijd en aandacht krijgt, dan is het plannen van een afspraak gewenst. Dit kunt u doen via ons contactformulier of u kunt uiteraard ook telefonisch contact opnemen met Lars Verbruggen.

Wij zijn gevestigd op de De Akker 24 in Vlijmen. Op enkele minuten afstand van de Rijksweg A59  en pal aan de doorgaande weg van Vlijmen. Dus goed bereikbaar met de auto en openbaar vervoer. Graag tot snel in Vlijmen.

Welkom

Boxsprings, ledikanten, slaapkamerkasten of matrassen. Wij hebben het item wat past bij uw “slaap”wensen. Laat u inspireren en adviseren door onze zeer ervaren medewerkers. Verbruggenslaapkamers Vlijmen biedt u de meest uitgebreide slaapcollectie van Den Bosch en omstreken.

Direct een afspraak plannen.


  Gemakkelijk bereikbaar.

  • Voor de deur parkeren.
  • Direct aan de afslag Vlijmen A59.
  • Laagste prijsgarantie.
  • 6 dagen per week open
  • Laatste zondag v/d maand extra geopend