boxspring aanbieding

De voor- en nadelen van een boxspring

Voordat u een boxspring gaat aanschaffen, is het uiteraard handig om eerst goed te kijken naar de voor- en nadelen van een boxspring. Waarom zou u een boxspring aanschaffen en waarom juist niet? Bent u op zoek naar bijvoorbeeld een boxspring aanbieding of zelfs een combinatie van een boxsprings aanbieding tegen de beste kwaliteit. Op dit moment is de boxspring is een van de meest verkochte bedden in Nederland. Een boxspring in je slaapkamer geeft dan ook gelijk een luxe gevoel. Zoveel mensen, zoveel wensen. Kom langs en laat u goed informeren door onze specialisten op het gebied van slapen. Samen gaan we op zoek naar een boxspring die precies is afgestemd op uw slaapgedrag en/of slaapwensen. Verbruggenslaapkamers Vlijmen heeft meer dan 120 boxspring opstellingen voor u klaarstaan. Juist daarom bent u van harte welkom. Graag tot snel.

 Verschil tussen boxspring merken

Ieder merk boxspring heeft zijn eigen signatuur aan de boxspring collectie toegevoegd. De één onderscheidt zich door een innoverend pocketvering systeem terwijl de ander bijvoorbeeld weer uitblinkt in het aanbieden van een perfect soort traagfoam schuim. Wij hebben de dus collectie zo weten samen te stellen dat nagenoeg elk merk boxspring met zijn eigen onderscheidende kwaliteiten bij ons in de showroom is vertegenwoordigd. U kunt dan ook ieder bed naar hartenlust testen. Daarnaast heeft Verbruggen samen met diverse leveranciers ook een uniek eigen matrasconcept ontworpen. Van ieder merk zijn de beste eigenschappen verwerkt in de een eigen matrassen lijn, waardoor slapen naar een nog hoger niveau wordt getild.

Ongekende mogelijkheden

Omdat de boxspring op dit moment het populairste bed van Nederland is, zijn bij ons nagenoeg alle boxsprings uitgevoerd met een pocketveer. Boxsprings van 60 cm breed tot 200 cm breed en waarvan de lengte 180 cm lang tot 230 cm kan zijn. Uiteraard is zijn custom made afmetingen ook mogelijk. Elke boxspring is uit te rusten van een vlakke opstelling tot een volledig elektrisch bedienbaar systeem. Ook met een hoofdbord naar uw eigen wens en leverbaar in veel verschillende stoffen en kleuren. Het belangrijkste van uw boxspring is natuurlijk het slaapcomfort, kom gerust naar onze winkel om verschillende toppers, matrassen en boxsprings te testen.

Merken boxsprings

Op het gebied van slapen zijn er veel merken actief. Zoals eerder besproken heeft ieder merk zijn eigen kwaliteit en is het belangrijk om goed te bepalen waaraan een boxspring voor uw specifieke slaapwensen aan moet voldoen. Verbruggen slaapkamers in Vlijmen heeft voor u een groot en breed assortiment boxsprings klaarstaan. Een greep uit ons merkenpakket: Somnus, Tempur, BALR., Preston, Wonderland Beds, Van den Broek en meer..

boxsprings
boxspring aanbieding

Boxspring aanbieding

Uiteraard bent u op zoek naar een boxspring aanbieding die het beste aansluit bij uw slaapwensen en ook nog eens de voordeligste prijs heeft. Bij Verbruggenslaapkamers in Vlijmen bent u den écht aan het goede adres. Wij bieden nagenoeg alle boxspring merken aan tegen de laagste prijsgarantie. Heeft u dus al een boxspring op het oog of wilt u zicht voorafgaand nog eens prima laten informeren over de eigenschappen van uw boxspring. Kom dan langs in Vlijmen. Samen nemen we alle tijd om ervoor te zorgen dat u een comfortabele nachtrust krijgt.

Verbruggen Slaapkamers Vlijmen..

Boxsprings, ledikanten, slaapkamerkasten of matrassen. Wij hebben het item wat past bij uw “slaap”wensen. Laat u inspireren en adviseren door onze zeer ervaren medewerkers. Verbruggenslaapkamers Vlijmen biedt u de meest uitgebreide slaapcollectie van Den Bosch en omstreken.

Voor uw complete slaapkamer

Gratis slaapdvies

Slaap advies voor uw slaapkamer!

Schrijf u nu gratis in voor een slaapadvies in onze Inspiratie showroom te Vlijmen en laat u verrassen door de kennis van Verbruggen! Wij zorgen voor uw verdiende nachtrust.

Verbruggen Slaapkamers Vlijmen
KOM LANGS OF MAAK EEN AFSPRAAK

Meer dan 250 boxsprings

Verbruggen Vlijmen

Waarom Verbruggenslaapkamers Vlijmen bezoeken?

KOM LANGS OF MAAK EEN AFSPRAAK
Onze disciplines