boxspring symbool

Boxspring aanbieding

boxspring aanbieding

Boxspring aanbieding

Uiteraard bent u op zoek naar een boxspring aanbieding die het beste aansluit bij uw slaapwensen en ook nog eens de voordeligste prijs heeft. Bij Verbruggenslaapkamers in Vlijmen bent u dan écht aan het goede adres. Wij bieden nagenoeg alle boxspring merken aan tegen de laagste prijsgarantie. Heeft u dus al een boxspring op het oog of wilt u zicht voorafgaand nog eens prima laten informeren over de eigenschappen van uw boxspring. Kom dan langs in Vlijmen. Samen nemen we alle tijd om ervoor te zorgen dat u een comfortabele nachtrust krijgt.

 Verschil tussen boxspring merken

Ieder merk boxspring heeft zijn eigen signatuur aan de boxspring collectie toegevoegd. De één onderscheidt zich door een innoverend pocketvering systeem terwijl de ander bijvoorbeeld weer uitblinkt in het aanbieden van een perfect soort traagfoam schuim. Wij hebben de dus collectie zo weten samen te stellen dat nagenoeg elk merk boxspring met zijn eigen onderscheidende kwaliteiten bij ons in de showroom is vertegenwoordigd. U kunt dan ook ieder bed naar hartenlust testen. Daarnaast heeft Verbruggen samen met diverse leveranciers ook een uniek eigen matrasconcept ontworpen. Van ieder merk zijn de beste eigenschappen verwerkt in de een eigen matrassen lijn, waardoor slapen naar een nog hoger niveau wordt getild.

boxspring aanbieding
boxspring aanbieding

Ongekende mogelijkheden

De boxspring is op dit moment het populairste bed van Nederland, daarom zijn bij ons nagenoeg alle boxsprings uitgevoerd met een pocketveer. Boxsprings van 60 cm breed tot 200 cm breed en waarvan de lengte 180 cm lang tot 230 cm kan zijn. Uiteraard is zijn custom made afmetingen ook mogelijk. Elke boxspring is uit te rusten van een vlakke opstelling tot een volledig elektrisch bedienbaar systeem. Met een hoofdbord naar uw eigen wens en ook leverbaar in veel verschillende stoffen en kleuren. Het belangrijkste van uw boxspring is natuurlijk het slaapcomfort, kom daarom gerust naar onze winkel om verschillende toppers, matrassen en boxsprings te testen.

Merken boxsprings

Slapen is een belangrijke bezigheid, daarom zijn er op het gebied van slapen ook veel merken actief. Zoals eerder besproken heeft ieder merk zijn eigen kwaliteit en is het belangrijk om goed te bepalen waaraan een boxspring voor uw specifieke slaapwensen aan moet voldoen. Verbruggen slaapkamers in Vlijmen heeft voor u een groot en breed assortiment boxsprings klaarstaan. Een greep uit ons merkenpakket: Somnus, Tempur, BALR., Preston, Wonderland Beds, Van den Broek, Royal, Nachtrijk, Nolte, Nill Spring en meer..

boxspring aanbieding

De voor- en nadelen van een boxspring

Voordat u een boxspring gaat aanschaffen, is het uiteraard handig om eerst goed te kijken naar de voor- en nadelen van een boxspring. Waarom zou u een boxspring aanschaffen en waarom juist niet? Bent u op zoek naar bijvoorbeeld een boxspring aanbieding of zelfs een combinatie van een boxsprings aanbieding tegen de beste kwaliteit. Momenteel is de boxspring is een van de meest verkochte bedden in Nederland. Een boxspring in je slaapkamer geeft dan ook gelijk een luxe gevoel. Zoveel mensen, zoveel wensen. Kom langs en laat u goed informeren door onze specialisten op het gebied van slapen. Samen gaan we op zoek naar een boxspring die precies is afgestemd op uw slaapgedrag en/of slaapwensen. Verbruggen slaapkamers Vlijmen heeft meer dan 120 boxspring opstellingen voor u klaarstaan.

Juist daarom bent u van harte welkom. Graag tot snel.

2 persoons boxspring met goede ventilatie

Een boxspringcombinatie is een springmatras met een binnenvering aan de basis, meestal bestaande uit een box met kamers van pocket veren. Dankzij de open samenstelling van de matrassen en de diverse luchtkamers die zijn ingebouwd is de regeling van luchtvochtigheid en ventilatie goed. Het is belangrijk dat uw boxspring voldoet aan deze voorwaarde. Uw verliest namelijk tijdens uw slaap veel vocht en warmte.
Een bijkomend voordeel is dat een boxsprings veel langer meegaan dan een standaard bed. Dit komt door de (pocket)veren, waardoor dit type bed veel beter bestand is tegen het gewicht van het menselijk lichaam dan een lattenbodem.

boxsprings
boxspring aanbieding

Boxspring aanbieding met topmatras

Tweepersoons boxspring met matras Bij de aanschaf van een tweepersoons boxspring zou je meteen kunnen overwegen om een matras toe te voegen. Een matras wordt vaak aangevuld met een topper bovenop de matras, wat het comfort van je lichaam verhoogt. Je hebt dus 2 matrassen op elkaar, wat garant staat voor een zeer goede nachtrust. Voor een complete set wordt ook vaak een betere boxspring aanbieding afgegeven. Een combinatie kan dus ook prijstechnisch interessant zijn.  Ook bij de keuze van een goed topper dien je met verschillende zaken rekening te houden Koudschuim of traagschuim. natuurlijke product eigenschappen of niet. De hoogte van de matrastopper afritsbaar of hypo allergeen etc… Kom langs en ervaar de verschillende mogelijkheden. Wij hebben vele showroom opstellingen waar uw uw voorkeur kunt aangeven en testen.

Elektrisch verstelbare boxspring

Een elektrisch verstelbare boxspring kan zorgen voor extra comfort en gemak tijdens de nachtrust. Dit type bed biedt ook goede ondersteuning en helpt vermoeidheid te verminderen, omdat het eenvoudig op de gewenste hoogte en of lig positie kan worden afgestemd. Met de mogelijkheid om het bed in een zit- of leespositie te verstellen, vind je met slechts een paar klikken van de afstandsbediening de perfecte plek voor jezelf. Bovendien is in- en uit bed stappen een stuk makkelijker met een verstelbare boxspring. Wil je dus extra comfort en gemak bij het slapen, dan is een elektrisch verstelbare boxspring zeker het overwegen waard.

boxspring aanbieding

Welk matras bij Elektrisch verstelbare boxspring

Elektrische boxsprings kunnen van verschillende materialen worden gemaakt. Het onderstel van de boxspring is bijvoorbeeld gemaakt van metaal met een matras toplaag. Het matras schuim kan van verschillende soorten materiaal worden gemaakt, waaronder natuurlijke materialen, latex of traagschuim.
Het beweegbare matras van een elektrisch verstelbare boxspring heeft diverse comfort zones. Dit zijn zachtere plekken op bijvoorbeeld schouder- of heuphoogte, waardoor de matras bij hetzelfde gewicht dieper kan doorbuigen. Hierdoor blijft de rug recht, wat het liggen erg comfortabel maakt.
Een fijne bijkomstigheid is dat het elektrisch binnenveringsmatras vochtregulerend en ventilerend is. Dit verhoogt de duurzaamheid van de matras enorm, zodat u jarenlang kunt genieten van uw prachtige elektrische boxspring.
We bieden de boxspring aan in de volgende maten: 140cm x 200cm, 160cm x 200cm en 180cm x 200cm. Tevens bieden we extra lengtematen aan, namelijk de lengtes 210 en 220 cm.

Verbruggen Slaapkamers Vlijmen..

Boxsprings, ledikanten, slaapkamerkasten of matrassen. Wij hebben het item wat past bij uw “slaap”wensen. Laat u inspireren en adviseren door onze zeer ervaren medewerkers. Verbruggenslaapkamers Vlijmen biedt u de meest uitgebreide slaapcollectie van Den Bosch en omstreken.

Voor uw complete slaapkamer

Gratis slaapdvies

Slaap advies voor uw slaapkamer!

Schrijf u nu gratis in voor een slaapadvies in onze Inspiratie showroom te Vlijmen en laat u verrassen door de kennis van Verbruggen! Wij zorgen voor uw verdiende nachtrust.

Verbruggen Slaapkamers Vlijmen

Meer dan 250 boxsprings

Verbruggen Vlijmen

Waarom Verbruggenslaapkamers Vlijmen bezoeken?

  • Omdat we meer dan 250 boxsprings aanbieden van o.a. Tempur, Nachtrijk, BALR., Cinderella, Wonderland Beds en Somnus onder één dak.
  • Gelegenheid om alles in een rustige omgeving te testen.
  • Persoonlijk en deskundig advies op maat.
Onze disciplines