Hoeslakens en moltons

Bedtextiel goed en goedkoop | Wij bieden verschillende kwaliteiten en materialen hoeslakens. Kiest u voor de perfecte pasvorm van onze jersey hoeslakens of kiest u voor de koele katoenen hoeslakens. Laat u hierover adviseren door ons in de showroom

Dekbed overtrekken

Bedtextiel goed en goedkoop | Wij bieden een enorme keus aan verschillende dekbedovertrekken. Van verschillende materialen en met verschillende patronen, zo kunnen wij garanderen dat er altijd wat voor u tussen zit!

bedtextiel aanbieding den bosch

Hoofdkussens

Het juiste kussen vinden is makkelijker gezegd dan gedaan, daarom bieden wij de kans om een kussen thuis uit te proberen op uw eigen matras. Graag zien we u bij ons in de showroom, voor passend advies.

Dekbedden

Wij bieden een variatie dekbedden in ons assortiment aan. Waaronder synthetische, wollen, katoenen, donzen en bamboe. Een dekbed is erg persoonlijk en daarom nodigen wij u uit in onze showroom voor passend advies.

bedtextiel kopen
Verbruggen Slaapkamers Vlijmen..

Boxsprings, ledikanten, slaapkamerkasten of matrassen. Wij hebben het item wat past bij uw “slaap”wensen. Laat u inspireren en adviseren door onze zeer ervaren medewerkers. Verbruggenslaapkamers Vlijmen biedt u de meest uitgebreide slaapcollectie van Den Bosch en omstreken.

Voor uw complete slaapkamer

Gratis slaapdvies

Slaap advies voor uw slaapkamer!

Schrijf u nu gratis in voor een slaapadvies in onze Inspiratie showroom te Vlijmen en laat u verrassen door de kennis van Verbruggen! Wij zorgen voor uw verdiende nachtrust.

Verbruggen Slaapkamers Vlijmen

Meer dan 250 boxsprings

Verbruggen Vlijmen

Waarom Verbruggenslaapkamers Vlijmen bezoeken?

  • Omdat we meer dan 250 boxsprings aanbieden van o.a. Tempur, Nachtrijk, BALR., Cinderella, Wonderland Beds en Somnus onder één dak.
  • Gelegenheid om alles in een rustige omgeving te testen.
  • Persoonlijk en deskundig advies op maat.
Onze disciplines