Beddenwinkel Zaltbommel

Beddenwinkel Zaltbommel

Beddenwinkel Zaltbommel | Woont u in Zaltbommel en bent u bovendien op zoek naar een beddenwinkel in Zaltbommel en ook zoek naar een boxspring of bed? Dan is een bezoek aan ons Slaap Inspiratie Centrum zeker óók de moeite waard.

boxsprings zaltbommel

Verbruggen slaapkamers vanuit Zaltbommel bezoeken?

In Nederland zijn slechts 15 bedrijven aangewezen als Slaap Inspiratie Centrum waar u nog meer ideeën op kunt doen. Bij u in de regio zijn wij hiervoor geselecteerd. Wanneer u op zoek bent naar een Boxspring, bed, slaapkamerkast of bijvoorbeeld deelbare bedden voor senioren, dan staan wij voor u klaar als inspiratie en belevingswinkel in Vlijmen.

Beddenwinkel Zaltbommel ..de voordelen van Verbruggen Slaapkamers

De afstand van hartje Zaltbommel tot ons Slaap Inspiratie Centrum in Vlijmen bedraagt 10 kilometers met de auto. Wanneer uw dus op zoek bent naar een een beddenwinkel in Berlicum, dan kunnen we ons voorstellen dat Vlijmen niet direct bij u in beeld komt om te bezoeken. Toch willen we u graag de voordelen van Verbruggen Slaapkamers bij een bezoek aan onze winkel graag uitleggen. Wij hebben bijvoorbeeld altijd boxsprings, bedden en kasten in de aanbieding.  Of wanneer we op het punt zijn uitgekomen waarbij we wellicht uw hele slaapkamer mogen inrichten, dan komen wij graag langs om met u de situatie in uw eigen huiselijke omgeving door te spreken. Dus zoekt u naar een beddenwinkel in Berlicum? Denk dan ook aan Verbruggen slaapkamers.

Gratis styliste | Beddenwinkel Zaltbommel

Naast het afstemmen van het ideale bed, boxspring of matras biedt Verbruggen ook de mogelijkheid tot het inschakelen van een styliste. Uw bed opstelling zal gegarandeerd een fantastisch geheel gaan vormen in uw slaapkamer.

Geïnteresseerd? Kom gerust langs of maak vrijblijvend uw afspraak.

Beddenwinkel zaltbommel

Bereikbaarheid vanaf Zaltbommel tot ons Slaap Inspiratie Centrum

Eerlijk is eerlijk het blijft 10 km. Dus als u ervan verzekerd wilt zijn dat u bij een bezoek alle tijd en aandacht krijgt, dan is het plannen van een afspraak gewenst. Dit kunt u doen via ons contactformulier of u kunt uiteraard ook telefonisch contact opnemen met Lars Verbruggen.

Wij zijn gevestigd op de De Akker 24 in Vlijmen. Op enkele minuten afstand van de Rijksweg A59  en pal aan de doorgaande weg van Vlijmen. Dus goed bereikbaar met de auto en openbaar vervoer. Graag tot snel in Vlijmen.

Welkom

Boxsprings, ledikanten, slaapkamerkasten of matrassen. Wij hebben het item wat past bij uw “slaap”wensen. Laat u inspireren en adviseren door onze zeer ervaren medewerkers. Verbruggenslaapkamers Vlijmen biedt u de meest uitgebreide slaapcollectie van Den Bosch en omstreken.

Direct een afspraak plannen.


  Gemakkelijk bereikbaar.

  • Voor de deur parkeren.
  • Direct aan de afslag Vlijmen A59.
  • Laagste prijsgarantie.
  • 6 dagen per week open
  • Laatste zondag v/d maand extra geopend