Somnus boxspring

BALR. boxsprings

Ben je opzoek naar een BALR. aanbieding? BALR. is een internationaal luxe lifestyle merk dat bekend staat om zijn high-end producten en accessoires voor mannen en vrouwen. Het in Nederland gevestigde merk heeft nu ook een heus BALR. boxspring. Opgericht in 2013 door Demy de Zeeuw, Juul Manders en Ralph de Geus, BALR. is de belichaming van een modern lifestyle-merk. Inspirerend, gericht en in synchroon met zijn jonge en ambitieuze publiek.

balr aanbieding den bosch

BALR aanbieding

Het BALR. bed optimaliseert de kwaliteit van het belangrijkste deel van de dag. Ontworpen om de BALR. levensstijl naar de slaapkamer te brengen. Uiteraard is dit bed is gemaakt van premium materialen en ontwikkeld met de laatste technologieën om dus een maximaal comfort te kunnen bieden tijdens de slaap. Het opvallende hoofdbord wordt gekenmerkt door het iconische zeshoek-patroon, en het matras biedt een slaap-ervaring waar je zelfs nooit van had kunnen dromen.

Mogelijkheden van BALR.

 • Hoofdbord met zeshoek-patroon
 • Matras met 300 pocketveren per vierkante meter en 7 comfort zones
 • Boxspring met 275 pocketveren per vierkante meter.
 • Koudschuim topper met Smart-Cell tijk.
 • Apart verkrijgbare nachtkasten
 • Geïntegreerde Bluetooth speaker in boxspring mogelijk Zeshoek nachtlamp apart verkrijgbaar.

Het BALR. bed is ook verkrijgbaar in een elektrisch verstelbare uitvoering,  die je tevens de volledige controle geeft over de houding waarin jij optimaal tot rust komt.

somnus boxspring kopen
somnus boxspring kopen
Waarom een BALR. boxspring kopen

BALR. Gestoffeerde Pocket Matras  7 zone 
De 18 cm gestoffeerde dikke matrassen zijn pocket geveerd met 7-zone die zijn afgedekt met een HR koudschuim afdekking. Het matras bevat een anti-slip stof om het verschuiven van de matrassen te voorkomen. De hoes van de matrassen zijn afneembaar d.m.v. 1 zijde ritssluiting en de comfortklasse is medium.

BALR. Topper
Het bed heeft een interne Topper HR60 koudschuim met smart cell-buitenkant. De smart cell-techniek zorgt voor je immuunsysteem dankzij de antibacteriële capaciteiten en huidvriendelijkheid. De topper is 12 cm en heeft een SOFT comfortklasse.

BALR. Hocker
Deze hocker wordt geheel in dezelfde lederlook geleverd als het BALR bed en maakt het helemaal af in uw slaapkamer.

Sfeerimpressie

De BALR. boxspring collectie kent verschillende mogelijkheden en kwaliteiten. Krijg hier een impressie van dit mooie en vooral kwalitatieve merk.

Onze kernwaarden

Hoogwaardige Service

Goede service staat bij ons hoog in het vaandel, daarom kunt u bij ons het beste van het beste verwachten.

Persoonlijk Advies

Een nieuw bed aanschaffen is niet gemakkelijk, hierin proberen wij u zo goed mogelijk te ondersteunen met advies van experts.

Meer dan 40 Jaar Ervaring

Inmiddels kunnen wij met trots zeggen dat wij al meer dan 40 jaar werkzaam zijn binnen deze branche, wij weten waar we over praten!

Verbruggen Slaapkamers Vlijmen..

Boxsprings, ledikanten, slaapkamerkasten of matrassen. Wij hebben het item wat past bij uw “slaap”wensen. Laat u inspireren en adviseren door onze zeer ervaren medewerkers. Verbruggen slaapkamers Vlijmen biedt u de meest uitgebreide slaapcollectie van Den Bosch en omstreken.

Direct een afspraak plannen.


  Gemakkelijk bereikbaar.

  • Voor de deur parkeren.
  • Direct aan de afslag Vlijmen A59.
  • Laagste prijsgarantie.
  • 6 dagen per week open
  • Laatste zondag v/d maand extra geopend