Wonderland Beds of Norway

Wonderland-Beds of Norway

Geïnspireerd door de spectaculaire fjorden en bergen van de Scandinavische westkust; ons eigen Wonderland.

Wonderland produceert sinds 1969 kwalitatief hoogwaardige bedden. Met superieure eigenschappen en kwaliteiten, die u waardevolle comfort en een uitstekende nachtrust bieden. Een perfecte start voor een geweldige dag. Wonderland een van de meest toonaangevende producenten in Scandinavië van bedden, matrassen en boxsprings. Wonderland heeft zich gespecialiseerd in het maken van Scandinavische boxsprings die superieure eigenschappen en kwaliteiten bieden en uw lichaam een weldadig gevoel van comfort geven. Zo bent u verzekerd van de best denkbare nachtrust en ontspanning. Dit geeft u nieuwe energie voor een nieuwe dag. Alle verwerkte materialen in de bedden van Wonderland zijn gecertificeerd aan de hand van de Europese Oko-TEX milieucertificering. Dit garandeert dat de materialen geen enkele schade aan uw gezondheid kunnen toebrengen. Pure Scandinavische kwaliteit

Wonderland SL9 | Alleen als het beste goed genoeg is

Wonderland SL9 is ons topmodel. Daarmee krijgt u puur het beste met een comfort zoals u niet eerder ervaren heeft. Design en kwaliteit tot in de details en met een grote variëteit aan kleuren. De heerlijke topmatras heeft een kern van natuurlatex en is voorzien van een winter,- en zomerzijde.. Het Pocket Exclusive veersysteem met unieke zone indeling bevindt zich zowel in de bedmatras als in de box. Daarnaast beschikt Wonderland SL9 natuurlijk ook over de vijf unieke eigenschappen van Wonderland, zoals instelbare heupzone, wasbaar, omkeerbaar, schouderzone en kantstabiel. U kunt kiezen uit zacht, medium, stevig of extra stevige vering.

Wonderland SL7 / Slaap comfort uit de topklasse

SL7 is gemaakt om u het beste comfort te bieden voor een goede slaap en rust. Met luxe pocketvering en een instelbare heupzone zijn alle elementen aanwezig voor een optimale drukverdeling en comfort. Het bed is bekleed met eenexclusieve en duurzame stof die kan worden verwijderd en gewassen op 60°C.U kunt kiezen uit vier stevigheden: zacht, medium, stevig of extra stevig. De luxe topper wordt geleverd met zomer- en winter zijde. Het bed heeft alle vijf unieke Wonderland kenmerken: instelbare stevigheid, schouderzone, kant stabiel, omkeerbaar matras en wasbare stoffen bij 60°C.